Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Za alpskými velehorami, za atlantským oceánem a tisícem větších i menších měst se nachází království Google, které vládne technologickou silou a je zde možné úplně vše. Ale co naplat.. byla to pěkná pohádka :). Vůbec by mi nevadilo mít takové pracoviště a tak blízké spolupracovníky. Byla to perfektní promo akce googlu. Lepší nápad už mít ani nemohli. Jen škoda, že je to jen film, kde bylo zase plno klišéé. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Úprimné absolútne nerozumiem existencii tohoto filmu. Na jednej strane je to prikrášlená hlúpa limonáda na rozmedzí 80s komédie a Disney filmu, no je doplnená niekoľkými nekorektnými scénami (dlhá R-ková scéna v striptízovom bare) a absurdnými popkultúrnymi hláškami, ktoré by neboli vtipné ani 20 rokov dozadu. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nechápu hodnocení, nicméně jsem šel do kina na komedii, chtěl jsem se hlasitě zasmát, stalo se. Na néťu, na netu, na néťu, na NETU, na néťu, n a n e t u... Já jsem se prostě bavil, aneb komedie když pustíme o generaci starší (dinosaury) ke googlu. Taky musím ocenit, že ukázali rozdíl mezi člověkem, co má strach jít za svými sny, má útrpný život, nebo člověkem, co jde za svými sny, nedaří se mu a má také útrpný život, akorát si žije v tom oparu. Beru opar. :) A poznámka pod čarou: jsem rád, že využívám poměrně velké spektrum google možností, trochu z filmu kouká komplex. ;) 80 %... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je mojim zatiaľ najväčším sklamaním v poslednej dobe. Owen Wilson a Vince Vaughn, ktorí hrali ako uloviť družičku, v tom filme excelovali ale v tomto boli stratení. Všetko v tomto filme bolo zle. Klasika prišli do googlu, mali tu najhoršiu partiu zo všetkých aj tak vyhrali. Nezdá sa vám to povedomé, jasne že zdá. Takých filmov som videl veľa a určite lepších ako tento. Stále som čakal aspoň naznak srandy a čakal som až do záverečných titulok a stále nič. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Film akoby z pera nejakého motivačného speakra, užvatlaný až hrôza. Ani si neviem vyloviť z pamäti, že by mala nejaká komédia v poslednom čase tak zlú chémiu ako Internship. Spolupráca s Google a všetko okolo Google vyznieva anti-cool a Owen s Vincom sú vlastne úboho smiešni v celom kontexte, tak ako samotný scenár, na ktorom stojí a padá úspech tejto zbytočnej komédie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Tetovanie na krku Willa Ferrella nie je ani v sanskrte, ani v hindčine, ale je to v podstate angličtina napísaná vo forme dévanágarí (s pravopisnými chybami) namiesto rímskej formy. (Arsenal83)
  • Vo filme si ako komparz zahralo aj zhruba 100 reálnych zamestnancov spoločnosti Google. (MikaelSVK)
  • Tri dievčatá, ktoré si zahrali v scéne v knižnici, sú v skutočnosti dcérami režiséra Shawna Levyho. (MikaelSVK)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama