Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

mcb 

všechny recenze uživatele

Více než dvouhodinové promo společnosti Google jakožto nejlepšího pracovního místa na světě obalené do toho nejschematičtějšího mainstreamového provedení. Bohužel už ale nejsme v dobách vtipných Nesvatbových, ale v čase, kdy dvojka Vaugh-Wilson patří mezi druhořadé hollywoodské hvězdy a už dlouho neplatí za komediální špičku. Ohraná směs popkulturních a IT vtipů v kombinaci s generačním střetem starých neumětelů a geniálních nerdů však jako oddechová jednohubka na nedělní odpoledne funguje vcelku obstojně. Jen je dobré nad ní nepřemýšlet. P.S. Výborné závěrečné titulky. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Hm, Wedding Crashers reunion po osmi letech nedopadl, ale vůbec. Z tý náplavy negativ vypíchnu to zdaleka nejvýraznější. A sice nejdrzejší, nejkomplexnější, nejvytrvalejší, nejsebestřednější a tim pádem i NEJODPORNĚJŠÍ product placement, s jakym jsem kdy měl tu (ne)čest. Ahhhh! Normálně mi to připomnělo tu slavnou reklamu na mekáč. Tady si zkus, jak vypadá google hangout; támhle poznej naši triviu ... blah blah blah! Fakt nechutnej manuál, kterýmu prdel jakž takž zachraňujou snad akorát Rose, jedna neobyčejně chytlavá písnička a relativně originální zakončení včetně end credits. --- Mimochodem historicky můžu odkázat na verbalův komentář a předevšim pak na jeho závěrečnej nástin hotový apokalypsy. :)) ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a tak zatímco Ainy kouká na nízká hodnocení uživatelů, já koukal na film. A viděl jsem nevyváženou, špatně sestříhanou hovadinu, která by byla příjemným zpestřením filmového léta, kdyby ovšem svým profilem nekopírovala horské etapy Tour de France a kdyby dabing nepřipomínal večerní předčítání dyslektiků. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nechápu hodnocení, nicméně jsem šel do kina na komedii, chtěl jsem se hlasitě zasmát, stalo se. Na néťu, na netu, na néťu, na NETU, na néťu, n a n e t u... Já jsem se prostě bavil, aneb komedie když pustíme o generaci starší (dinosaury) ke googlu. Taky musím ocenit, že ukázali rozdíl mezi člověkem, co má strach jít za svými sny, má útrpný život, nebo člověkem, co jde za svými sny, nedaří se mu a má také útrpný život, akorát si žije v tom oparu. Beru opar. :) A poznámka pod čarou: jsem rád, že využívám poměrně velké spektrum google možností, trochu z filmu kouká komplex. ;) 80 %... ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nesvatbovi nám trochu zestárli a bohužel se pustili do psaní scénářů. Což je v kostce problém téhle dvě hodiny nekonečně dlouhé řachandy. Dva sympaťáci "ze staré školy" se musí sblížit s partou asociálních geeků ze Sillicon Valley, aby získali práci svých snů/dívku svého srdce/ztracené sebevědomí. Těžko si představit šablonovitější zápletku s větší koncentrací nesnesitelných klišé na minutu. Dodívat se to dá, pár povedených vtípků tam najdete, ale vězte, že za dvě hodiny byste mohli nakoupit daleko, daleko lépe. 30% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Tri dievčatá, ktoré si zahrali v scéne v knižnici, sú v skutočnosti dcérami režiséra Shawna Levyho. (MikaelSVK)
  • Aj keď spoločnosť Google neplatila za účasť vo filme, spoločnosť mala možnosť kontrolovať, ako majú byť jej produkty zobrazené. Tvorcovia filmu napríklad chceli scénu, kde samoovládané auto havaruje, ale Google chcel scénu odstrániť, pretože produkt ešte nebol uvedený na trh. (Arsenal83)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama