Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (682)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Očekávaný sraz starých dobrých Nesvatbových, který měl však ale přijít o pár let dříve. Film je sice stále hodně fajn jednohubka a Vince Vaughn s Owenem Wilsonem jsou neuvěřitelně sehraní. Jenže už působí skoro jako jejich hrdinové na začátku filmu, jako dinosauři, co nemají dnešnímu filmovému světu moc co nabídnout. Podobných komediálních jednohubek už jsme totiž viděli stovky a ani Google zázemí a pár super scén to z průměru nevytáhnou. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mně je dost jasný, že to v Googlu takhle vůbec nevypadá. Vlastně exteriérně vypadá, ale na druhou stranu nevypadá to tak, jak si to ti dva ouchylové vysnili. Pořád ale musím říct, že tak pozitivně laděnou, pohodovou a příjemnou komedii jsem děsně dlouho neviděl. Je mi jasný, že plno lidí to vnímá jako bůhví jakou agitku na to, jakej je Google boží zaměstnavatel. Také by se to mohlo vnímat jako geniální reklama nebo náborové video. Já to ale vnímám jako film, konkrétně komedii. U které jsem se sice dvakrát tak, jak jsem předpokládal, nenasmál. Ale na druhou stranu jsem si zase odpočinul a musím říct, že i po shlédnutí jsem zpozoroval lepší náladu, čemuž přispěla už samotná atmosféra filmu. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bohužel to nebylo moc vtipný. Oba herci mají na kontě moje nejoblíbenější komedie, tak jsem prostě čekal víc. Koukat se na to dalo, ale Vince Vaughn už byl vyloženě otravnej a Owen Wilson začíná s přibývajícím věkem vypadat divně. Navíc, ani ty vedlejší postavy nejsou moc vtipné a prostě to hrálo moc na jistotu. Nejlepší z celýho filmu jsou ty barevný Google kola. 50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Taková až agresivně upovídaná nuda. Rose Byrne je sice rozkošně nedostupná (a rande s ní je moc fajn), pánové Vaughn a Wilson zůstávají plní energie jako před lety, ale ve většině případů se prostě nestrefují na to správné místo. Druhá polovina nakonec pro mě snesitelnější, takže na ty tři hvězdy zřejmě vystoupáme. Jinak je ale patrné, že zlaté časy už jsou nenávratně pryč, protože dva čtyřicátnici, co neumí zapnout počítač a zkouší to u Googlu, mě prostě nepřesvědčili. Tady „stará škola“ nezafungovala, parta asociálních geeků spíš vadila. Diskutabilní reklamu Googlu neřeším, jde mi o výsledek, který jednoduše nezaskóroval. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V životě, a to jak tom reálném tak i virtuálním, by mě nenapadlo, že se u komedie, v níž hrají Wilson s Vaughnem budu tak hrozně nudit až se mi z toho bude zvedat gůgl, tedy pardon, kufr. Ono má něco do sebe fakt, že ty nejlepší reklamy mají maximálně minutu (+- nějaká ta vteřina). Natáhnout reklamu na dvě hodiny je prostě k zblití. Asi jsem málo (prakticky vůbec) nerd, ale celý ten film na mě působil spíše odpudivě.... A hlavně trapně. Brrrr. Až se mi z toho osypala prdel. Jediným světlým místem filmu je to antirande. Jdu si rychle spravit chuť Nesvatbovými. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA), San Franciscu a Mountain View (Kalifornia, USA) d 9. júla do 25. septembra 2012. (Arsenal83)
  • V závěrečných titulcích se neobjeví jméno Willa Ferrella ani Johna Goodmana. (=woody=)
  • Ve filmu se objeví mnoho zařízení s operačním systémem Android vyvinutým společností Google, například telefon Samsung i9250 Galaxy Nexus, či tablet Google Nexus 7. Mimo to se ve filmu objevují i některé výrobky konkurenční firmy Apple. (Claude Speed)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama