Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nesvatbovi nám trochu zestárli a bohužel se pustili do psaní scénářů. Což je v kostce problém téhle dvě hodiny nekonečně dlouhé řachandy. Dva sympaťáci "ze staré školy" se musí sblížit s partou asociálních geeků ze Sillicon Valley, aby získali práci svých snů/dívku svého srdce/ztracené sebevědomí. Těžko si představit šablonovitější zápletku s větší koncentrací nesnesitelných klišé na minutu. Dodívat se to dá, pár povedených vtípků tam najdete, ale vězte, že za dvě hodiny byste mohli nakoupit daleko, daleko lépe. 30% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Vydržala som to asi do polovice (dorazil ma Vincov prejav pri metlobale), potom bolo viac než jasné, že pokračovať to bude len ďalšími obmenami už použitých scén a hepyendom, ktorý bol pre zmenu jasný ešte pred úvodnými titulkami - čiže už pri čítaní anotácie, prípadne synopsy či plagátu. Jednoducho totálne tuctová nalinkovaná komédia. Aj také občas prekvapia, pobavia či zaujmú netradičným prístupom alebo čiernym humorom - avšak to nie je prípad Stážistov. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevím jak to Shawn Levy dělá, že točí dokonale průměrné filmy prakticky v jakémkoliv žánru si umane. Jen vydařeným závěrem, který mají Američani v malíku si Stážisti řekli o 3. hvězdičku. Film je neskutečně ukecanej, ale co z toho, když je to opět šablona na americký sen jako blázen. Alespoň že i přes svou délku pořád kvalitně natočená. Tentokráte jsem byl zcela imunní proti Ferrelově hrubo humoru. Duo Wilson/Vaughn má na svém kontě mnohem lepší Nesvatbovy. 55% ()

Torision 

všechny recenze uživatele

NE NE NE NE NE! To bylo něco tak strašnýho, že nebejt Wilsona s Vaughnem v hlavních rolích, tak by to nemělo ani na tu jednu hvězdičku a pro každýho z nich je to jednoznačně nejhorší film. Čert vem ten všudypřítomnej product placement a debilní zápletku, s tím jsem počítal už před tím, než jsem si ten film pustil, ale hlavně je to celý totální NUDA!!! Jestli ty rádoby vtipy o Instagramu, Fejsbůku X-Menech měly bejt legrační, tak fakt nebyly. Hraní geek famfrpálu? Trapné! Linka s Wilsonem a zaměstnankyní Gůglu vůbec nechápu, proč tam byla. Všechny postavy otravný (jedinej OK byl snad jen John Goodman), celý nudný, bez nápadu a šťávy a s klasickým rozuzlením. Nikdy víc. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Taková až agresivně upovídaná nuda. Rose Byrne je sice rozkošně nedostupná (a rande s ní je moc fajn), pánové Vaughn a Wilson zůstávají plní energie jako před lety, ale ve většině případů se prostě nestrefují na to správné místo. Druhá polovina nakonec pro mě snesitelnější, takže na ty tři hvězdy zřejmě vystoupáme. Jinak je ale patrné, že zlaté časy už jsou nenávratně pryč, protože dva čtyřicátnici, co neumí zapnout počítač a zkouší to u Googlu, mě prostě nepřesvědčili. Tady „stará škola“ nezafungovala, parta asociálních geeků spíš vadila. Diskutabilní reklamu Googlu neřeším, jde mi o výsledek, který jednoduše nezaskóroval. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Film bol distribuovaný do kín pod falošným názvom Generations. (tarponko)
  • Po "google" titulcích je možné vidět ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Owen Wilson ani Vince Vaughn nemají účet na Google+, narozdíl od svých postav. (ronaldmekdon)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama