Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V životě, a to jak tom reálném tak i virtuálním, by mě nenapadlo, že se u komedie, v níž hrají Wilson s Vaughnem budu tak hrozně nudit až se mi z toho bude zvedat gůgl, tedy pardon, kufr. Ono má něco do sebe fakt, že ty nejlepší reklamy mají maximálně minutu (+- nějaká ta vteřina). Natáhnout reklamu na dvě hodiny je prostě k zblití. Asi jsem málo (prakticky vůbec) nerd, ale celý ten film na mě působil spíše odpudivě.... A hlavně trapně. Brrrr. Až se mi z toho osypala prdel. Jediným světlým místem filmu je to antirande. Jdu si rychle spravit chuť Nesvatbovými. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a tak zatímco Ainy kouká na nízká hodnocení uživatelů, já koukal na film. A viděl jsem nevyváženou, špatně sestříhanou hovadinu, která by byla příjemným zpestřením filmového léta, kdyby ovšem svým profilem nekopírovala horské etapy Tour de France a kdyby dabing nepřipomínal večerní předčítání dyslektiků. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Hm, Wedding Crashers reunion po osmi letech nedopadl, ale vůbec. Z tý náplavy negativ vypíchnu to zdaleka nejvýraznější. A sice nejdrzejší, nejkomplexnější, nejvytrvalejší, nejsebestřednější a tim pádem i NEJODPORNĚJŠÍ product placement, s jakym jsem kdy měl tu (ne)čest. Ahhhh! Normálně mi to připomnělo tu slavnou reklamu na mekáč. Tady si zkus, jak vypadá google hangout; támhle poznej naši triviu ... blah blah blah! Fakt nechutnej manuál, kterýmu prdel jakž takž zachraňujou snad akorát Rose, jedna neobyčejně chytlavá písnička a relativně originální zakončení včetně end credits. --- Mimochodem historicky můžu odkázat na verbalův komentář a předevšim pak na jeho závěrečnej nástin hotový apokalypsy. :)) ()

Torision 

všechny recenze uživatele

NE NE NE NE NE! To bylo něco tak strašnýho, že nebejt Wilsona s Vaughnem v hlavních rolích, tak by to nemělo ani na tu jednu hvězdičku a pro každýho z nich je to jednoznačně nejhorší film. Čert vem ten všudypřítomnej product placement a debilní zápletku, s tím jsem počítal už před tím, než jsem si ten film pustil, ale hlavně je to celý totální NUDA!!! Jestli ty rádoby vtipy o Instagramu, Fejsbůku X-Menech měly bejt legrační, tak fakt nebyly. Hraní geek famfrpálu? Trapné! Linka s Wilsonem a zaměstnankyní Gůglu vůbec nechápu, proč tam byla. Všechny postavy otravný (jedinej OK byl snad jen John Goodman), celý nudný, bez nápadu a šťávy a s klasickým rozuzlením. Nikdy víc. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mně je dost jasný, že to v Googlu takhle vůbec nevypadá. Vlastně exteriérně vypadá, ale na druhou stranu nevypadá to tak, jak si to ti dva ouchylové vysnili. Pořád ale musím říct, že tak pozitivně laděnou, pohodovou a příjemnou komedii jsem děsně dlouho neviděl. Je mi jasný, že plno lidí to vnímá jako bůhví jakou agitku na to, jakej je Google boží zaměstnavatel. Také by se to mohlo vnímat jako geniální reklama nebo náborové video. Já to ale vnímám jako film, konkrétně komedii. U které jsem se sice dvakrát tak, jak jsem předpokládal, nenasmál. Ale na druhou stranu jsem si zase odpočinul a musím říct, že i po shlédnutí jsem zpozoroval lepší náladu, čemuž přispěla už samotná atmosféra filmu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu probíhá stáž v podobě soutěže mezi týmy. Ve skutečnosti žádná taková soutěž neprobíhá a samotné týmy jsou dokonce motivovány k tomu, aby si vzájemně pomáhaly. (ronaldmekdon)
  • Owen Wilson ani Vince Vaughn nemají účet na Google+, narozdíl od svých postav. (ronaldmekdon)
  • Ve filmu se objeví mnoho zařízení s operačním systémem Android vyvinutým společností Google, například telefon Samsung i9250 Galaxy Nexus, či tablet Google Nexus 7. Mimo to se ve filmu objevují i některé výrobky konkurenční firmy Apple. (Claude Speed)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama