Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Největší problém Stážistů je prvních 20 minut, kdy se film vpravdě dost pomalu rozjíždí a nudí. Scéna s famrfpálem už ale smrdí zábavou a chlastačka, která nesmí v podobné komedii chybět, film najednou dost nakopne a film drží dech až do konce. Film na mě působil neskutečně pozitivně, hned bych vzal noťas a šel se na stáž přihlásit. Potíž je v tom, že je film zjevně hodně odtržený od reality drží se klasické šablony - parta looserů se vypracuje v profíky - včetně klasických zaškobrtnutí, která málem končí katastrofou. Ale je to americká komedie, takže stačí pár motivačních patetických proslovů a následuje happy end. Vážně, Oskara za scénář to nedostane, ale jako oddechovka to funguje velmi dobře. Nechybí množství popkulturních odkazů a to nejen na svět internetu. Bavil jsem se skvěle a tak to u komedie má být. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $58miliónovTržby USA $44,672,764Tržby Celosvetovo $92,972,040Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ až príliš schématické na to aby to nasýtilo a nejak viac bavilo ale scénka z profesorom Charlesom Xavierom bodovala, ináč len slabší podpriemer /40%/ ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bohužel to nebylo moc vtipný. Oba herci mají na kontě moje nejoblíbenější komedie, tak jsem prostě čekal víc. Koukat se na to dalo, ale Vince Vaughn už byl vyloženě otravnej a Owen Wilson začíná s přibývajícím věkem vypadat divně. Navíc, ani ty vedlejší postavy nejsou moc vtipné a prostě to hrálo moc na jistotu. Nejlepší z celýho filmu jsou ty barevný Google kola. 50% ()

Torision 

všechny recenze uživatele

NE NE NE NE NE! To bylo něco tak strašnýho, že nebejt Wilsona s Vaughnem v hlavních rolích, tak by to nemělo ani na tu jednu hvězdičku a pro každýho z nich je to jednoznačně nejhorší film. Čert vem ten všudypřítomnej product placement a debilní zápletku, s tím jsem počítal už před tím, než jsem si ten film pustil, ale hlavně je to celý totální NUDA!!! Jestli ty rádoby vtipy o Instagramu, Fejsbůku X-Menech měly bejt legrační, tak fakt nebyly. Hraní geek famfrpálu? Trapné! Linka s Wilsonem a zaměstnankyní Gůglu vůbec nechápu, proč tam byla. Všechny postavy otravný (jedinej OK byl snad jen John Goodman), celý nudný, bez nápadu a šťávy a s klasickým rozuzlením. Nikdy víc. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

No, no, ehm. Co k tomu říct? Čekal jsem povedenou a vtipnou komedii s Vincem Vaughnem a ona to byla nepovedená a nevtipná, někdy až otravná komedie s Vincem Vaughnem. Zkrátka mé očekávání byla rozhodně větší. 2 hodiny mi přišly také dost přestřelené a jenom díky celkem obstojnému závěru ze sebe nakonec vypotím ušmudlané 3 hvězdičky. Myslím ale, že nebýt CZ dabingu, díky kterému jsem nemusel číst titulky, přišlo by po pár desítkách minut vypnutí. Také účast Rose Byrne úroveň pozvedla. Takhle jsem to tedy dokoukal, ale už teď vím, že nikdy více. 55% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Vo filme sa nachádza mnoho odkazov na ďalšie známe snímky, ako napríklad na sériu Terminátor či X-Men. (MikaelSVK)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporila viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama