Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

MiiRA 

všechny recenze uživatele

Pro Vince Vaughna a Owena Wilsona opět palec nahoru. Typ filmu, který jim sedí a umí to!!! V jejich podaní pohodovka z prostředí Googlu! Sice to není typická komedie, kde bych se furt měl řezat smíchy, ale je to komedie, která se hezky sleduje a neurazí. Všichni herci vybrání taky dobře + soundtrack. Spokojenost 4* ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Vince Vaughn, Jared Stern / Predloha: Vince Vaughn | Hudba: Christopher Beck | Produkcia: Vince Vaughn, Shaw Levy | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: Regency Enterprises, Wild West Picture Show Productions, 21 Laps Entertainment | Rozpočet: 58 miliónov $ | Tržby: 91,972,764 $ || Takto to dopadne, keď si umelec myslí, že môže robiť akýkoľvek obor. Vaughn vymyslel prostoduchý scenár, bez jediného svetlého momentu. Potrestal sa ešte tým, že si hlavnú rolu truľa zahral sám. Jediné pozitívum som našiel v nahliadnutiu do zákulisia vyhľadávačskej firmy. Len netuším, na kerú pizdu utratili ten rozpočet, keď v tom filme sa nestane skoro nič! Tento film si naozaj môže odpustiť každí, kto ho ešte nevidel... 15% | Blu-Ray, THX, HU DTS | ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Taková až agresivně upovídaná nuda. Rose Byrne je sice rozkošně nedostupná (a rande s ní je moc fajn), pánové Vaughn a Wilson zůstávají plní energie jako před lety, ale ve většině případů se prostě nestrefují na to správné místo. Druhá polovina nakonec pro mě snesitelnější, takže na ty tři hvězdy zřejmě vystoupáme. Jinak je ale patrné, že zlaté časy už jsou nenávratně pryč, protože dva čtyřicátnici, co neumí zapnout počítač a zkouší to u Googlu, mě prostě nepřesvědčili. Tady „stará škola“ nezafungovala, parta asociálních geeků spíš vadila. Diskutabilní reklamu Googlu neřeším, jde mi o výsledek, který jednoduše nezaskóroval. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V životě, a to jak tom reálném tak i virtuálním, by mě nenapadlo, že se u komedie, v níž hrají Wilson s Vaughnem budu tak hrozně nudit až se mi z toho bude zvedat gůgl, tedy pardon, kufr. Ono má něco do sebe fakt, že ty nejlepší reklamy mají maximálně minutu (+- nějaká ta vteřina). Natáhnout reklamu na dvě hodiny je prostě k zblití. Asi jsem málo (prakticky vůbec) nerd, ale celý ten film na mě působil spíše odpudivě.... A hlavně trapně. Brrrr. Až se mi z toho osypala prdel. Jediným světlým místem filmu je to antirande. Jdu si rychle spravit chuť Nesvatbovými. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelná p..........tákovina k prasknutí napěchovaná tunou rádoby mouder, mentorování a přednášek o životě.. zápletka je neskutečně debilní a hlavně je to celé tak hrozně nesmyslné a přitažené za vlasy, že kdybych já byl Shawn Levy a Vince Vaughn by za mnou přišel s tímhle scénářem, tak bych mu ho omlátil o hlavu.. Vaughn mimochodem nezastavitelně chrlí z úst jednu sra*ku za druhou, přičemž asi tak 95% jeho keců nedává vůbec smysl.. přes to všechno mají Stážisti i nějaké světlé (vtipné) momenty, které mi brání v tom, abych je poslal nemilosrdně do odpadních vod.. slabounké 2* P.S.: při závěrečné ultrakýčovité scéně s pizzou jsem neměl daleko k tomu, abych mlátil hlavou o stůl.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Owen Wilson ani Vince Vaughn nemají účet na Google+, narozdíl od svých postav. (ronaldmekdon)
  • V závěrečných titulcích se neobjeví jméno Willa Ferrella ani Johna Goodmana. (=woody=)
  • Když Billy (Vince Vaughn) dává návrh na aplikaci na zprostředkování fotografií, za Nickem (Owen Wilson) je otevřená stránka gmailu, v následujícím střihu je stránka změněná. (Chip89)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama