Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

otík 

všechny recenze uživatele

Thomas Jane byl takovým nic moc Punisherem, ale zde předvádí akci, která by komiksovému mstiteli udělala čest. Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, ale kdyby si Jane s Joanou plácli, možná by z toho byl ten pravý komiksový mstitel a Lundgrenův Punisher by konečně mohl odejít do komiksového důchodu, neboť by měl řádného nástupce. Hej hoši, jen tak dál. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

ČistoKREVNÁ esence zla a jeho potrestání. Akademický příklad HRDINY(mstitele/antihrdiny) a jeho činu: nemluvný muž svědkem násilností, které překročí hranici, jde a uskuteční čin, kterým zlo zastaví. Je-li zlo brutální, je očekáváno (divákem) i brutální potrestání. Modelová ukázka pouliční bandy (obvykle černošská/hispánská/asijská) napadající slabší (bezbranné dítě - o to větší důvod k zastavení zla), kde se zjeví postava hrdiny a razantním způsobem učiní eliminaci zla. Divácky vděčné je využití naturalismu v násilí. Dirty Laundry na 10 minutách vše tohle skvostně představuje. This is real Punisher! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Akce 8/10/// PLUS: atmosféra jako prase, Thomas Jane a Ron Perlman rozhodně potěší, pořádně krvavá akce MÍNUS: slabší vizuál, působí levně, tmavší obraz, ale možná účel./// Shrnutí: Neuvěřitelné jak mě desetiminutový snímek dokáže nakopnout do suprové nálady. Už původní film z roku 2004 je pro mě jeden z nejlepší akčňáků posledních let. Novější verze z roku 2008 mu rovněž nedělá ostudu, takže začínám mít dojem že Punisher bude nadlouho moje hodně oblíbená postava. No a na závěr závěrečná scéna s tričkem je úplně super./// Celkem 90%/// ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Takto nejak by som si predstavoval filmového Punishera, nie ako tie riedke sračky čo o ňom naozaj vznikli. V jednej z nich hral titulného hrdinu aj Thomas Jane, ale tu, po ôsmich rokoch do role padol rozhodne lepšie ako naposledy. Na ploche desiatich minút je vybudovaná slušná atmosféra s nekompromisným finále, v ktorom sa pár neborákov na vlastnej koži presvedčí, že alkohol zabíja, obzvlášť Jack Daniels. 7+/10 ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem věděl, že s Jackem Danielsem se dají dělat divy. Stačí si jít dole v ulici do prádelny přepláchnout hadry od krve z předchozích dobrodružství a může se docela dobře stát, že mezitím někdo stihne někoho znásilnit, nebo příliš transparentně napadnout nezletilého. Kdo to zažil, dá mi jistě za pravdu. Stejně tak hrdina tohoto krátkého snímku. Tenhle den rozhodně něco provede, někomu halt tu držku rozbije. To je prostě jasné jako facka. Snímek je ve své krátkosti vynikající. Už dlouho jsem se tak nechlámal, jako u této pouliční bitky, člověk má hned chuť buď na Jacka Danielse nebo na to, rozbít nějakýmu zfetovanýmu negrovi držku. A škoda, že Jack Daniels není klasická skotská. Klidně by si do toho mohl každý zpívat: Láhev skotský whisky - mezi tvoje pysky... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)
  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama