Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ze začátku no spíš prvních 5 minut jsem si říkal kde je ta zbytenčná brutalita o které tady všichni básní a vida ona tam skutečně byla a byla opravdu krásná . Nemějte mě za nějákého psychopata nesnáším když někdo někomu ubližuje ale přece jen tohle je jenom film a ten si máme užívat a já jsem si ho užil !!! A jsem rád že tvůrce neudělal celý film protože pochybuji že by něco takového dokázal v plnohodnotné stopáži to co předvádí ve svých skvostných 10 minutách ()

BreHas26 

všechny recenze uživatele

Velice výborný krátkometrážní film s nebezpečným Zippem a smrtící flaškou Jacka Danielse, nezbývá mi nic jiného než zvednout všechny palce nahoru! Hudba Hanze Zimmera tam být nemusela, do některých momentů se hodí, ale téma z The Punisher (2004) nebylo špatné. Kdyby Phil Joanou takhle natočit celý film o Punisherovi, tak si myslím že by to bylo super :-) ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Je jedno, kdo bude hrát dalšího Punishera, pokud vůbec, Thomas Jane pro mě vždycky zůstane na prvním místě. Punisher v jeho podání je moje srdcovka, na kterou nedám dopustit a i tahle krátkometrážka mi kvalitu jeho role potvrdila. Každopádně když někdo v 10 minutách udělá z flašky Jacka Danielse ULTIMATE ULTRA FLAMMABLE INFINITE DURABILITY BFG WEAPON OF MASS DESTRUCTION , hůř to hodnotit v žádném případě nelze. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Návrat môjho najobľúbenejšieho Punishera v podaní Thomasa Janea vítam rozhodne kladne a ako amatérsky film je na dobrej úrovni. I keď Frank Castle tu ostáva celkom dlho sa len prizerať na vyvádzajúcich gangstríkov zatiaľ čo on si lebedí v neďalekej práčovni, konfrontácia nedá dlho čakať a nastáva masaker... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

V těch několika minutách je úplně všechno. Takže čas byl beze zbytku perfektně využit. Nějak jsem se namlsala, proto touží po celovečerním filmu, ale abych pak nebyla zklamaná, že se nevyvedl jako tenhle kraťas. Taky jsem si říkala, jak je možné, že ta plná flaška Jacka Danielse toho tolik vydrží. Ale co nebudu se zabývat logikou a rejpáním, když se mi tohle líbilo. Nějaké pokračování v podobném duchu bych rozhodně uvítala. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)
  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama