Reklama

Reklama

Speed Master

  • Japonsko Supîdomasutâ (více)

Obsahy(1)

Do městečka, kde mladí žijí závody aut a mají svého místního frajera, přijde tichý, tajemný muž Hajato Akaboši. Hned první večer zachrání Mahiru Sakura před výpraskem. Ona mu ani nepoděkuje a prchá domů, ale on si ji najde, aby jí vrátil, co na místě „činu“ zapomněla. Mahirin otec býval skvělým mechanikem, ale nyní kvůli zdravotnímu stavu není schopen nadále pracovat s auty, a tak jejich rodina strádá. Ukáže se, že Hajato autům rozumí, a tak ho Mahiru požádá o pomoc. Hajato přijímá, ale idylka, o kterou Mahiru stojí, se nedostaví, protože… (Zíza)

(více)

Recenze (5)

Wanix 

všechny recenze uživatele

Je to prostě takové Rychle a zběsile podané japonskou formou. Až zarážející jsou některé zcela okopírované scény ze závodů - hlavně kamerou stejnou jako F&F 1, pak styl postav (největší frajer z okolí coby hlavní záporná postava + zkušená sexy závodnice + maník s prořízlou pusou + hlavní hrdina který se vzal odnikud a všem ukáže) a dějem výrazně podobným F&F 1 a 3. K tomu ještě mizerné dialogy i monology, hrozné herecké výkony a celková stupidita děje. Jenže na druhou stranu v žádném jiném filmu běžný divák nemá šanci vidět tolik z konstrukce bezpístového Wankelova motoru, má to fajn soundtrack, a protože miluju japonské sportovní auta a vůbec celkově japonskou kulturu, tak mi na tom filmu nakonec skoro nic nechybí. Tento film je prostě určený jen pro nadšence, takže za mě jasných 80% :) ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Divaky znale asijskeho pristupu musi tato variace na Rychle a zbesile potesit, stejne jako me. Skoda, ze to nebylo kresleny. :-) ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Takový ucházející hudební klip propletený s divnými scénami, nudnými scénami, nicneříkajícími scénami a dvěma závody aut. Ten tichý chlap určitě bude něco jako Jessica Fletcherová - kam přišla, tam se stala vražda - on to má jistojistě stejně, kam přijde, musí závodit... Titulky ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší ale pokud jste na filmy kde jsou auta, závody, tunning, trochu romantiky tak budete nadšení. Mám to v dost hrozném ruském dabingu s českými titulky. Fajn zábava z přelomu tisíciletí trochu na způsob původní Rychle a zběsile, Wangan midnight. Mzda FD3S, FC Savanna, Nissan Z32, 180SX ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama