Reklama

Reklama

Interview se zabijákem

  • Velká Británie Interview with a Hitman
Trailer

Tichý, vytrvalý. Žádné vztahy. To je Viktorův styl. Mantra, která ho vytáhla ze slumů v Rumunsku na vrchol své profese – nájemného vraha. Viktor zná hodnotu života vice než většina lidí, což mu dává předpoklad stát se perfektním zabijákem. Ale po bezcitném podrazu od svých šéfů utíká do Londýna, stane se členem nové rodiny a zjistí, že se octnul uprostřed zuřivého boje podsvětí o moc. Viktor je teď lepší, rychlejší a ještě více nemilosrdný, než kdykoliv předtím. Dostane příležitost, aby začal nový život. Ale podaří se mu někdy uniknout nepříjemnostem a skrytým tajemstvím z jeho minulosti? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Námět, scénář, děj, režie na úrovni adolescentního rumunského videoamatéra, který dohrál na počítači Hitmana a pojal potřebu "psychologicky" nastínit povolání zabijáka, jako nelehké zaměstnání, které se již (podle režiséra/scénáristy) rodí v útlém dětském věku. Absurdní první půlhodinka s dětským hitmanem jménem Viktor (!), který provádí chladnokrevně popravy dospělých mě zarazila, zda nekoukám omylem na nějaký artový dánský film o podobenství. Následné pokračování děje s již odrostlejším Viktorem, jak nudně proplouvá s tlumičem nástrahami Bukurešti a Newcastlu, mě utvrdilo, že tohleto bude to nejospalejší interview v historii filmu a nebo nepochopené umění. Marná snaha Luka Gosse stát se akčním hercem, kterého by znali diváci nejen z dívídíček, se stále míjí účinkem, protože hrát pod takovým břídilem jako je Perry Bhandal, tak potom může maximálně oslovovat romské rumunské teenagery, kteří se dokáží vcítit do vyprahlé duše této postavy. Film Interview with a Hitman je film zbytečný a tudíž by se na něj neměl nikdo dívat. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDYŽ JE TŘEBA SRAZIT ČLOVĚKA NA KOLENA, NESTAČÍ HROZIT JEN KULKOU....“ /// (Vyprávěj…Viktore, vyprávěj….) …Narodil jsem se na hnusným sídlišti, kde se z vás stane buďto hajzl nebo dojebanec. Fotr stál za hovno (spoiler: umře), matka… no prostě matka (spoiler: umře. P.S.: (možný spoiler) všichni někdy umřem. I já…). Ještě že tam byl strejda mafián… STRAŠLIVÝ HERCI! Naštěstí postupně Viktor všechny (i mě) přesvědčuje, že chytrost nejsou žádný čáry. Hraje k tomu divná podprahová ,,snová“ hudba (několikrát mi z ní málem hráblo) a jestli má Luke Goss ňáký charisma nevím doteď (asi ta hudba…). Casting měl nestarost nějakej mongolskej pastevec, naštěstí scénárista s ním nesdílí zálibu v ovcích a lehce to celý postupně žehlí. A tak Viktor chvíli baví (v akci), pak zas nudí (tak schválně…), ale já počítal s tím, že tady nebude všechno úplně ,,košer“. A beru to. Za ty prachy – proč ne. Ale pořádný béčko se hraje jinde. (Stejně jako céčko.) NĚKDY JEN KULKA NESTAČÍ… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ve 12ti jsem vystřílel svoji první rodinu. 2.) Jsem novinář a mám námět na reportáž. Ozval se mi nájemnej vrah (bude vadit, že jsem ….soráč, spoiler). 3.) Thx za titule ,,unchained“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Na plné hodnocení to zdaleka není, ovšem ten závěr mě totálně odrovnal! Celý příběh je takové kolečko, ve kterém Goss brousí nudě hrany se svým charizmatem a občas někoho zastřelí, či zláme. Akce tu je poskvrnu, ale ta je při zemi, je realistická, komorná a těch několik střetů s jedním soubojem navíc a jednou přestřelkou za to fakt stojí. A celé to táhne hodně solidní hudba a v celku zajímavý příběh s pěkným zvratem na konci. Má to i své tempo, mě to uteklo rychle, dávám 9/10 za ten konec. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film je opravdu jedna velká nudná sračka a svoje oslavný komenty si strčte do prdele.Goss je úděsnej herec,tempo pomaloučký,deset minut nepadne ani slovo,takže máte pocit že film točil Refn,a ani se nedá dokoukat.Prakticky se nehodí dát tomu filmu odpad,protože existujou i obludnější slátaniny,ale já ho musim dát,prostě sem to musel stopnout.A vracet se k tomu kvůli 25minutám vážně nehodlám.Jak je něco jednou vožmoulaný,tak to házim do koše.0%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Cherchez la femme, jak praví klasik, anebo příběh o tom, jak se z malého obyčejného kluka může díky několika vraždám klidně stát plešatý, chladnokrevný zabiják, který není ten samý jako v té legendární video hře. Kdyby tam nebyli tak příšerní herci s tak hroznými přízvuky, nemluvě o podivných lokacích, mohlo by to být i výborné drama. Takhle je jen dobré a místy ani to ne. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • První slovo ve filmu zazní až téměř po deseti minutách. (korbitch22)

Reklama

Reklama