• Lima

Typická nudná sračka, kterých se v normalizační éře rojilo jako hub po dešti. Tím netvrdím, že by tenhle Fukův pokus o komedii byl nějak politicky "šmrncnutý", jen trpí pouze bolístkou drtivé většiny filmů té doby, tedy bezzubým a příšerně nudným scenářem, v tomto případě i se zmatenou změtí spousty zbytečných vedlejších dějových linek. Bože, čemu jsem se tenkrát smáli.(25.1.2006)

Pokracovani filmu Patek neni svatek uz neni tak vtipne jako puvodni dilko, ale presto dobovy nadstandard.(25.7.2002)

Tento film jsem sice viděl asi 5×, ale teprve teď jsem si vzpomněl, že bych ho moh taky ohodnotit. Co o tom napsat? Po všech stránkách průměr. Nenadchne, neurazí. Když to jde v televizi a já nemam nic lepšího na práci, tak se na to obvykle aspoň tak jednim okem podívám. 50%(11.4.2011)

Pokračování filmu "Pátek není svátek" je o něco slabší. Film jako celek nedrží moc při sobě a rozpadá se na několik scének, jindy horších jindy lepších. Celkově ale v pohodě koukatelná záležitost se skvělými herci.(25.3.2007)

Celkově o něco slabší než "Pátek není svátek", ale některé pasáže jsou i tady výborné (např. školení pracujících nebo pomocnice v domácnosti Slávka Budínová aj.). Jiné jsou naopak dosti nudné. Na Petra Kostku jako herce se ovšem dá vždy podívat. Tady je to v podstatě socialistický Šťastný Jim. Filmu dodává pohodu i tentokrát dobrá hudba Petra Hapky.(28.6.2007)

• nash.

V podstatě takové normální pokračování, které už určitě není žádný svátek.... nic moc záživného ani zábavného, i když Petr Kostka se hodně snaží...(31.5.2004)

Napodruhé a stejně průměrně. V podstatě to bylo o něco lepší než jednička, ale dobrá česká komedie se opět nekonala.(24.3.2009)

• buldock

Co napsat? Snad jen to že se jedná o průměrnou komedii o rodině Novákových , která je volným pokračováním filmu Pátek není svátek a v podstatě je to to samé jen v bledě modrém. Vše zachraňuje hlavně Petr Kostka a Slávka Budínová , jinak je to film na který velmi rychle zapomenete , alespoň u mě to tak funguje. ;-) 48%(30.3.2008)

• Marthos

Čistě za přítomnost Svatopluka Beneše a Zity Kabátové, kteří se jinak na plátně v době své největší slávy nikdy nesetkali.(30.12.2008)

Volné pokračování super filmečku, ve kterém se pozná mnoho z nás.(10.4.2010)

Slabší než první díl ,ale pořád slušná zábava ,tady se pro změnu snaží dělat si srandu z rádoby soukromých podnikatelů u nás za totáče. Za zmínku stojí scéna při honu,kdy myslivec jim vypouští jednoho zajíce z pytle a říkámu dávej pozor at tě netrefí. Až zahoukám začnete střílet a kolem projede lokálka ,zbytek už si domyslíte jak to asi dopadlo.. všichni pomlácený a skoro nic netrefili až na pár vrabčáků.(24.12.2007)

• zette

Tak s filmem Patek neni svatek to snad krome hereckeho obsazeni nema nic spolecneho. Strasna nuda, zadny napad a velmi nepovedeny scenar. Tohle uz nikdy neuvidim!(23.5.2009)

Vcelku průměrná komedie s dobrými herci, zvlášť bych vyzdvihl Slávku Budínovou.(25.4.2004)

• klúčik

Pokračovanie zo života pražskej rodiny 70tych rokov. Už to nemá ten náboj prvého filmu. Je to len škoda....45%.(15.10.2010)

PÁTEK NENÍ SVÁTEK byla příjemná hořká komedie o strastech velice zaměstnaného muže, který musí skloubit fůru starostí v práci i v osobním životě. Její pokračování už ale není tak příjemné, nýbrž se jedná o průměrný film, ze kterého si divák nic neodnese.(28.8.2011)

• Arach.No

Nic proti nicemu, obcas vykony docela dobre, ale uz to neni skoro vubec vtipne a urcite bych si to nepustil dvakrat. 40%(16.1.2006)

• Dexx

Snad vzhledem k tomu obsazeni se na to da koukat...Ale jinak nic moc.(23.6.2003)

• donkocicak

Mám moc rád československé komedie ze 70. a 80.let, ale u tohoto filmu jsem váhal mezi odpadem a jednou hvězdou. Jednu hvězdičku dávám za půvabnou Dagmar Patrasovou, Petra Nárožného a Zdeňka Svěráka, ale ani ti bohužel filmu moc nepomohli. Je to nuda.(23.2.2009)

• waska

Bohužel pouhé natahování a vycucávání prvního dílu.(8.11.2009)

• CID7

Průměrné rodinná komedie o ničem. Ani herci tomu moc nepomohly.(30.3.2008)