Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Největším úspěchem skupiny Strange Fruit byl festival Wishbeach 1978. Dvacet let poté se hráč na klávesy Tony rozhodne vzkřísit zašlou slávu a doplnit značně prořídlá konta tím, že uspořádají koncert. Tony zatím pracuje jako dealer kondomů na Ibize a jeho práce chce změnu. Zbývá už jen přesvědčit zbylé členy kapely. Baskytarista Les zase zahradničí, ale rád by se vrátil do starých dobrých časů. U zpěváka Raye to také nebude problém, protože ten uvítá možnost, jak se ztratit před svojí žárlivou manželkou a Brian, který hrával v kapele na kytaru, je určitě nenechá na holičkách. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (96)

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Nebylo-li by té příjemné atmosféry a přítomnosti Billa N., bez kterého by celé to post-rockové snažení byl guláš na entou, šla bych s hodnocením možná i do větších hlubin. Takhle (alespoň) průměrem, což je vcelku i škoda, když vezmu v úvahu, že námět zněl zajímavě, ale především zaváněl možností dobré anglické (!) komedie. Některé scény opravdu vtipné jsou, ale je jich jak šafránu a nestačí je slepovat dohromady, aby to působilo celistvě. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Rozhodně příjemná podívaná z hudebního prostředí. Na filmy jako Doors, Škola rocku, Rocketman a další vydařený kousky, tohle ovšem nemá. Nemá to takový správný koule, jak bych si představoval. Taky to pravděpodobně natočil rejža, kterej toho moc o muzice a o fungování kapel neví. Comeback slušnej s dobrým hereckým obsazením, ale chyběly mi chytlavý songy a věruhudnost... ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ještě někdo má nějaký další psychický, fyzický, osobnostní nebo vztahový problém, o kterém byste nás chtěli v rámci této "komedie" spravit? Pro mě osobně málem k nepřežití, tu depku snad časem rozeženu. Revival Alice Nellis v červených s odřenýma ušima, ale asi tak desetkrát lepší, než tenhle nepochopitelnej, ubrečenej atak na 80 procent. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Dvakrát nevstoupíš do téže řeky, ale kdysi slavná kapela, se nechá zblbnout, že to lze. A tak během svého reanimačního turné dostávají více či méně na čumák, tu od publika, tu od producenta, berňáku nebo je zradí tělesná schránka, která už horko těžko jede podle hesla "sex, drogy, rock'n'roll". I když je Still Crazy komedie o mužích a jejich krizích, já jako žena jsem se v ní mockrát našla a hodně se při těch "nálezech" zasmála i dojala. Rayi, klidně tím dortem flákni o zeď i příští rok, 50+ je jen číslo na kalendáři. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já byla nadšená nejen z celé té rockerské stárnoucí party, ale celkově mně tenhle snímek sednul do mé dnešní nálady. Všichni herci byli skvěle obsazení, ale asi jsem byla nejvíc nadšená z Billyho Nighyho, kterému bych za jeho rockera dala snad Oskara jak se do té role položil A závěrečná finální čtvrthodinka navíc s kouzelným úsměvem Briana mě dostala, takže je to čtyřka jak vyšitá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Věkový rozdíl mezi Rachael Stirling a Frances Barber je pouhých osm let. Ve filmu hrály matku s dcerou. (Janko666)
  • Pri názve filmu sa tvorcovia nechali inšpirovať piesňou od Paula Simona - Still Crazy After All These Years. (U_S_O)
  • Soundtrack k tomuto filmu byl nominovaný na Zlatý globus. (Lynette)

Reklama

Reklama