Reklama

Reklama

Gympl s (r)učením omezeným

(seriál)
Česko, (2012–2013), 100 h 24 min (Minutáž: 59–72 min)

Hrají:

Lucie Benešová, Libuše Šafránková, Ondřej Gregor Brzobohatý, Karel Heřmánek, Zuzana Bydžovská, Marta Jandová, Václav Vydra nejml., Kristýna Leichtová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(97)

Obsahy(1)

Hradecké gymnázium je škola se špatnou pověstí, která má před sebou poslední podmínečný rok své existence. Buď se "něco" stane, nebo bude zrušena. Ví to ředitel Matula (Karel Heřmánek), jenž ale utopil pohled na realitu ve sklence chlastu, ví to zástupkyně Eva (Lucie Benešová), která by se ráda dostala k moci a dokázala, že škola by pod jejím vedením určitě prosperovala, ví to i češtinářka Eliška (Libuše Šafránková), jedna z posledních, které osud hradeckého gymnázia a jeho studentů není lhostejný. Na školu přichází mladý pedagog Adam (Ondřej Gregor Brzobohatý), který ještě neztratil všechny iluze. Z vlastní zkušenosti ví, že i z outsiderů se mohou stát hvězdy. Ačkoli se to zdá zpočátku nepravděpodobné, on je strůjcem a hybatelem úspěchu, díky kterému se škole podaří vyhnout hned prvnímu průšvihu v novém školním roce.
Učitelský sbor plný pestrých charakterů, romantika, svébytný humor i drsnost školního prostředí, studentské trable i nikdy nekončící problematika vztahů rodičů, dětí a učitelů – kdo by tento osobitý, často vtipný, ale někdy i krutý svět neznal? Seriál Gympl s (r)učením omezeným přenese televizní diváky zpátky do světa školních lavic, který kdysi důvěrně znali nebo se v něm, ať už jako rodiče, učitelé, nebo studenti, pohybují dodnes. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Korbitch k tomuto seriálu (1)

Gympl s (r)učením omezeným (2012) odpad!

Jacinda zjevně ráda hovna alias svíčkovou, Zecku http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/380983_440007012717081_382586809_n.jpg A to i přesto, že dala Heleně odpad a komentovala to slovy, že neviděla ani jeden díl a hodnotí na základě minutových ukázek. A tady bude poučovat o hodnocení den před premiérou??! Hmmm, tak ty si vyper hubu v savu, káčo. Přesně, jak již bylo zmíněno, český divák je již tak pohodlný, tlustý kokot, že je mu milejší čumět na sračkosračky typu Helena či Gympl místo toho, aby zvedl prdel a jel do kina. Ne, radši bude ležet na gauči a bude předstírat, že se mu to líbí, až mu mozek z těch hoven zdegeneruje a ono se mu to začne líbit doopravdy, viđ, Jacindo. Jsme seriáloví lůzři č.1!!!!! ()

Reklama

Reklama