Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připoj se k dobrodružným výpravám Chrise a Martina Krattových a sleduj, s jakými divokými zvířaty se setkávají, jaké může existovat spojení mezi vědou a zábavou! Poznávej na cestách místa, kde zvířata žijí, ať už je to kdekoli na světě! Každá z příhod nám přiblíží život zvířat a takové okamžiky, které ani v přírodě neuvidíme každý den. Jsou to příběhy plné záhad, ochrany zvířat a veselého smíchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Akosi som postrehol ten vzdelávací faktor. Ja som tam videl nejaké čudné postavičky ktoré sa menia ako transformers akurát, že miesto áut sú to polozvieratá či čo. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Trochu ulítlý seriál pro děcka, kde tvůrci seznamují dětičky s různými živočišnými druhy a jejich zvyklostmi prostřednictvím dvou lehce pošahaných bratrů a jejich hi-tec vychytávek. Některé díly jsou i trochu sranda, výchovný, resp. vzdělávací faktor je tak na 50%. :-P ()

Reklama

vandalka 

všechny recenze uživatele

Nechápu ten hejt tady. Za mě naprosto výborný seriál pro děti, který je konečně o něčem trochu jiném. Bratři Kratti jsou roztomilí, jejich nadšení pro věc je zcela kouzelné a nakažlivé a znalosti přírody si tu děti rovněž prohloubí. Že se bratři dovedou transformovat do toho či onoho zvířete a ukázat nám jeho život jaksi "zevnitř" je právě to nejzajímavější. A moje dcera ten seriál miluje. Vždycky jsem radši, když se dívá na bláznivé Kratty a jejich zvířata než na pubertální Berušku či kýčovitou Sofii. Howg. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Znižujem hodnotenie, opätovne. Určité kvality to má a miestami to môže byť aj vtipné, no úplne poučné mi to nepríde a divákovi to zrejme nič nové neprinesie. ()

Galerie (97)

Reklama

Reklama