Reklama

Reklama

UFC 148: Silva vs. Sonnen II

(pořad)

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 7. července 2012 v MGM Grand Garden Arena (Las Vegas, Nevada). Na hlavní kartě se sešlo šest zápasů.
1) Ivan Menjivar vs. Mike Easton
2) Chad Mendes vs. Cody McKenzie
3) Demian Maia vs. Dong Hyun Kim
4) Cung Le vs. Patrick Côté
5) Forrest Griffin vs. Tito Ortiz
6) Anderson Silva (c) vs. Chael Sonnen (UFC Middleweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

Morseus 

všechny recenze uživatele

Skvělý zápas.. Sonnen jenž v prvním zápase Silvu válcoval a celý zápas nepříjemně dorážel a prohrál jen díky chvilkové nepozornosti zde už neodevzdává výkon který by dokázal rozjetou lokomotivu jménem Silva zastavit.. Silva suveréně ukázal kdo vládne oktagonu ve střední váze. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle main event jsem se nehorázně těšil! Jako velkej fanda Sonnena a zastánce toho, že v prvním fightu nekompromisně převálcoval Silvu, ale bohužel na konci 5 kola tapnul... v tomto fightu měl ze začátku zase navrch, ale dopadlo to jak to dopadlo. Velký zklamání! 148čka se ale i tak vyvedla! Skvělý zápasy! ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Menjivar vs. Easton 2* sice zvižneý zápas plný kopů apěkných úderů, ale moc mě nebavil.…… Mendes vs. McKenzie 3* hodně rychlej zápas. Pěkná výhra……. Kim vs. Maia 3* Další hodně rychlej zápas, pěkná výhra……….. Lee vs. Coté 4* hodně dobrej zápas plnej tvrdých úderů a kopů. Taky trošku krve bylo vidět …….. Ortiz vs. Griffin III 5* parádní zápas plnej parádních striků a kicků. Některý rány byly fakt neskutečný. Vítězství měli na dosah oba borci….. A. Silva vs. Sonnen 5* Skvělej zápas, kterej je většinu času na zemi. Poražený udělal podle mě hodně velkou chybu..........Podle mě opět povedenej event. Nejlepší zápas je pro mě Ortiz vs. Griffin III. Za mě dávám 86% :) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama