Reklama

Reklama

VOD (1)

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (234)

akisha 

všechny recenze uživatele

Jsou prázdný výplachy co pobaví a jsou výplachy, co akorát naserou, jako třeba tohle, od začátku mě strašně vadil ten trapák na telefonu a jeho strašný hlášky jako :"Tohle nestíháš" nebo "Přidej" nebo "To sis myslel, že už jsme skončili?" a podobný hovadiny. Dabing Voightovi taky dvakrát nepomohl teda, nejvíc mi přišlo, že je to jen nějakej dement, co nutí Hawka lítat po městě zbůhdarma jen pro vlastní potěchu a aby měl důvod tunit to fáro, páč tak to nejvíc vypadá. A kdo to totálně zabil je neuvěřitelně otřesná Selena Gomez, hned jak poprvý promluví se člověku srst naježí a je mu jasný, že tam bude smrdět až dokonce a neumře, no to bylo pro mě nejhorší zjištění, vlastně ani nechápu, jak jsem to mohla dokoukat až do konce. Ech... ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem viděl pod názvem filmu jméno Selena Gomez, začal jsem se na tento film těšit. Trailer nevypadal špatně a tak jsem očekával pořádnou podívanou. Jenže toto bulharské Rychle a zběsile moc úspěchů nenadělá. Celý příběh je postavený na hlavu. Trhliny v příběhu a neobjasněné důvody jednání padoucha, které by stejně asi nikdo nepochopil tu z příběhu dělají lacinou frašku. Je to celé nelogické, postavy jednají a mluví nelogicky, rozhovory jak kdyby mluvili děti okolo 8-10 let. Bohužel Selena tu hraje vzhledově a chováním holku v pubertě a najednou ví vše o bankovnictví a jak hacknout každý server. Do nebe volající nesmysly. 2 hvězdy jen za Selenu. ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Nejlepší výkon ve filmu podává Ford Mustang který neujede na rovince policejnímu Opelu. To je dost smutný. Žádný zvrat, žádné překvapení. Dost tuctový film, Příběh nepřekvapivě dementní až na půdu, akce i přes její obrovské množství naprosto nevýrazná a ničím nápaditá. Ethan Hawke se snažil ale marně. Selena to nehrála úplně špatně, ale doslova mě tam taková postava štvala a ty blbý kecy co měla. To šlo do kin? ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Páni, mě to sedlo skvěle. Skvělý úvod, který navnadil. Jedna automobilová, vesměs policejní, honička za druhou. Výborné záběry kamery na všechny ty kaskadérské kousky, které naprosto perfektně snímají každou bouračku těch nejlevnějších policejních aut z východní Evropy. A že je jich fakt hodně. Po delší úvaze dávám 85% jelikož mě film velice mile překvapil. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Jednoduchoučké, bez nějakých složitostí. U béčkových Direct-to-DVD videí je zjevně výhodné nebo módní natáčet v Bulharsku, Rumunsku a podobně. Po ulicích, skladištích a opuštěných továrnách tam poslední dobou potkáte se poflakovat Van Damea nebo Lundgrena. A teď tohle. ~ Z nějakého důvodu žije v těchto končinách bývalý americký závodník. Manželku mu unese jeho "největší fanoušek" a vyžaduje od něj několik nesmyslných úkolů s poskytnutým obrněným a kamerami prolezlým autem. Do toho se naprdí o ještě něco nesmyslněji teeny hvězdička Gomez, která si tu střihne dcerušku bohatýho tatínka, náhodou také neskutečně nadanou hackerku, co hackuje propojením iPadu, uf. ~ Příběh sepsaný během letu do Sofie, rádoby autentické záběry "palubních" kamer dávají znát velikost rozpočtu a výsledkem je právě takové to Direct-to-DVD. Do kin to nikdo rozumný nedá, ale takhle se to uchytit může. Je to totiž podobně přitroublé jako takové ty über-cool děje z počítačových/konzolových her. Vzpomněl jsem si během koukání na takové ty thrillerové ( :D ) zápletky ze série Need for Speed, kam by tohle pasovalo dokonce určitě víc, než to, co nám dosud připravovaný NFS film dávkuje v ukázkách :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Väčšina filmu bola natáčaná v noci v Bulharsku pri teplotách -8°C a nižších, pričom niekedy aj snežilo. (Tony DiNozzo)
  • Shelby Super Snake Mustang je také zriedkavé auto, že Shelby ich muselo vyrobiť špeciálne pre potreby snímky. Pre film bolo zhotovených 7 áut Shelby. Veľa z nich bolo zničených niekoľkokrát a diely z nich sa použili na vytvorenie nového auta. Dokopy bolo vo filme zničených 13 Shelby áut. (Tony DiNozzo)
  • Vo filme nie sú pri autonehodách použité počítačovo generované obrazy (CGI). Všetky havárie sú skutočné. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama