Reklama

Reklama

Heavenly Sword

Trailer 1

Obsahy(1)

Heavenly Sword je dobrodružným fantasy točícím se kolem Nebeského meče, s nímž nelze podnikat nic menšího, než se stát bohem a ovládnout svět. Klan Naričina otce meč chrání a vládce druhého, král Bohan, jej chce ukrást. Narika se vydává s Nebeským mečem najít dosud nepoznaného bratra, který je podle legendy coby syn svého otce schopen mečem vládnout. (Geriel)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (13)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten plakát se mi strašně líbil a já jsem si myslel, že to bude pořádná akční a sexy 3D řežba. To se bohužel nekonalo. Ona to řežba místy je, ale ani tak nic moc, ale hlavně ta vizuální stránka není nijak dokonalá. Kdyby to byla počítačová hra, tak před pěti lety, možná by mě to i bavilo, ale jako film je to slabé. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Nie úplne podarené dielko. Čo sa týka animácie, tak prostredie, textúry, detaily sú skvelé. Horšie je to z mimikou, fyzikou a pohybom postáv. No to by som ešte zvládol. Horšia je tu práca s hudbou, zvukom a atmosférou. Napríklad počas masívneho boja hudba buď nehrá vôbec, alebo sa k boju nehodí. Namiesto zúrivého rinčania zbraní počuť cinkot noža za opaskom. Takto človek vôbec neprecíti napätie, pozerá sa na krviprelievanie a cíti sa pohodlne, ako pri káve a koláčikoch (s jahodovým džemom). Silné sú tu črty z hry (ktorú nepoznám). Asi 3 alebo 4 fajnové boss fight ma bavili. Naopak nepríjemný bol často pocit, že bola nejaká scéna vystrihnutá, alebo prebehla príliš rýchlo. Trochu ma ešte sklamal koniec. No nie veľmi podarené. S jazvou na oku 3* - 46% ()

Reklama

kramatos 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná škoda a zklamání. Jako první jsem viděl fanouškem sestříhaný film na youtube přímo ze hry (hru jsem nehrál). Těšil jsem se na stejný příběh v lepším kabátě a ještě poutávěji zpracován, omyl... To co jsem měl tu smůlu zhlédnout mě totálně zklamalo. Sice je příběh podobný, charaktery také, ale to je vpodstatě vše. Atmosféra, geniální charaktery a vyjímečně kvalitně odvyprávěný příběh jsou ty tam. Sestřihaný film ze hry doporučuji zhlédnout a ten hodnotím na 4*. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

V podstatě to není špatné, i když animace byla spíš na úrovní herních cinematics a to mi tak nějak k celovečernímu filmu příliš nesedí, nebo spíš bych čekal mnohem víc. Navíc byly místy patrné jisté nedostatky a nedodělky (mimika, gesta a občas i pohyb) a někdy to působilo lehce toporně. Přesto to má pro mě docela zajímavý příběh, který ale mohl být klidně i více a lépe propracován, ale i tak to mělo pro mě překvapivé momenty, třeba když se pan bratr konečně dostal k meči, prohlásil, že o tomhle momentu snil celý život a pak.... Hlavní hrdinka i její sestra vypadají velmi hezky ale bohužel už se tak dobře neposlouchají, zkrátka ano i to namluvení má své mouchy. Hudba byla docela povedená, ale k takovémuhle filmu by se hodila prakticky jakákoli hudba, kterou lze označit slovem "epic" takže s tímto aspektem to autoři moc těžké podle mého neměli. 4,5/10 ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Hru jsem sice nehrál, ale určitý příběhový potenciál tam byl. Bohužel film působí jako skládačka z in-game cut scén, které tvoří zkratkovitý děj bez jakékoliv přidané hodnoty pro diváka. Animace nevypadá zle, ale při pohybech postav nebo mimice jsou vidět určité nedokonalosti. Jako filmově laděnou upoutávku ke hře bych to bral, jako samostatný film to ale v této podobě moc nefunguje. Pokud bych mohl akční sekvence odehrát s gamepadem v ruce, asi bych byl s hodnocením shovívavější. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama