Reklama

Reklama

S takovou pověstí, jakou má v rodném městečku Paul, se nežije zrovna jednoduše. Ale on si z toho zas tak moc nedělá, je přelétavý a nestálý a s žádnou dívkou nevydrží déle jak pár nocí. Problém nastane ve chvíli, kdy se seznámí s Noel, mladší sestrou svého nejlepšího kamaráda, do níž se bezhlavě zamiluje. Jeho životní styl se bude muset radikálně změnit, jinak nemá u vysněné dívky, ani u jejího bratra pražádnou šanci na úspěch. Projít ze dne na den takovou proměnou není vůbec jednoduché... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

kubilov 

všechny recenze uživatele

To je tak když se jednou někde v tom nejzapadlejším a nejšpinavějším prdelákově v Americe do sebe zamiluje místní notorický děvkař do dívky čisté jako lilie, která je shodou okolností samozřejmě sestrou děvkařova nejlepšího kámoše. Úžasně průměrná buranská romance s naprosto dementním chováním postav, která se ale bez nějaké újmy rozhodně dá aspoň dokoukat. --- Vlastně to tak hrozný není. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo jako příjemná romantická "nezávislárna" s velmi křehkou atmosférou, jemňoulikatelným soundtrackem a lyrickým vztahem. Ale 108 minut?! Nekonečné dialogy?! Velmi pitomý děj?! Pointa?! Je mi líto, spíš mě to rozčilovalo, než nudilo a dokoukat to dalo práci. Přesto musím zdůraznit, že kamera a hudba "štimují," atmosféra je velmi příjemná a Zoe je opravdu velmi křehká květinka, které věříte, že dokáže člověku zamotat hlavu. Mám vcelku rád romantické i nezávislé filmy, ale tohle chce očividně být něčím víc a zároveň vůbec netuší čím. Dlouhými nesmyslnými dialogy a nudou toho určitě nedosáhne... 35% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pre mňa dosť sklamanie. Prvá polovica filmu bola až nepríjemne nezáživná - potom sa to ako tak rozbehlo... Ale aby niekto musel podviesť svoju Lásku na to, aby zistil, že ju skutočne miluje? Tak nad tým mi zostával rozum stáť. Emocionálna krutosť v plnej sile, ktorá dokáže otriasť aj tým najsilnejším človekom. Ako sa vraví - v Láske sú všetci bezmocní. Ale aj tak to spracovanie ma vôbec neoslovilo a veľmi to zaostalo za mojim očakávaním. Inak, Zooey s krátkymi hnedými vlasmi - hmm, tak toto jej naozaj nepristalo. Aj keď, na tom až tak nezáleží - v jej pohľade je proste niečo neodolateľné. Aspoň malá záchrana inak nezáživného filmu. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

David Gordon Green i ve svém druhém snímku navštívil americký venkov a prezentuje mladickou lásku svých hrdinů. Je pochopitelně, jak už to k podobným snímkům patří, zakázaná, bojujíc proti nepřízni, svůdná, a hlavně procítěná. Právě cit se kterým snímá Green své hrdiny poukazuje na vyspělého tvůrce (a hle, David Gordon Green je ročník '75). Když teď konečně objevuji starší tvorbu tohoto pozoruhodného chlapíka, miláčka Sundance, musím více plakat nad jeho současnými komediálními tendencemi. Btw: zajímavostí je první role Dannyho McBridea - a nechová se jako totální magor, ani jako Kenny Powers! 80 % ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Americké indie i Zooey Deschanel jsou mými slabostmi, tento film není přímo špatný, ale přesto mě nějak minul. D. G. Green proplouvá krásami a strastmi lásky až nevlídně pomalým samospádem a vyhrocené momenty si jen tak oťukne bez hlubších emocí, jako by se bál jít více na dřeň. Dialogy jsou jednou famózní, podruhé slabší. Kamera Tima Orra je jako vždy pastvou pro oči. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama