Reklama

Reklama

Vše o Adamovi

  • Irsko About Adam (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucy konečně našla někoho, koho může milovat déle, jak tři týdny. Adam je vysoký, hezký, roztomilý a plný překvapení. Jak napovídá jeho jméno, je první a úplně jiný, než všichni ostatní, které potkala. Za pár dnů se spolu zasnoubí. Adam však neztrácí čas a začíná si aférku s její sestrou z knihovny, která již o jejich vztahu ví. Jejich (nijak zvlášť šťastná) vdaná třetí sestra ví o obou jeho vztazích, ale přesto si s Adamem také začíná. Adam si spokojeně hraje se všemi, ale postupně se všechny sestry začínají v tak složitém propletenci vztahů ztrácet. Celá jejich rodina se mu nemůže dostat na kobylku. Ale čím déle se mu daří obracet věci naruby v těch nejneobvyklejších (a intimních) věcech, celá rodina si začíná uvědomovat, že jim Adam padá stále více do oka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hmmm.. Stuart a Kate by byl úžasný pár ;) Pro mě okouzlující Stuart Townsend ve své jedné z nejlepších rolí, jelikož zde ukázal, že dokáže hrát "svatouška" a oddaného muže a zároveň neskutečného sukničkáře a nevěrníka, který naruší chod jedné rodiny o 3 sestrách :D Je to lehce šílené a podtrhnuté "ich" formou daných postav, ale zase vidíme dobře pohled na danou situaci ze všech stran :D A nejlepší je závěr o tom, že je dobré mít nějaká tajemství a že jsou i taková, kterým bysme ani nevěřili :D ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Stuart Townsend oproti upíru Lestatovi z Královny prokletých v naprosto odlišné roli. Jeho Adam, na první pohled neviňátko, se dostane přes svou dívku Kate Hudson pod kůži postupně všem členům její rodiny, včetně bratra, a využívá jejich okouzlení.... takže vlastně taky upír, ale ... nedejte ani na druhý pohled. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na romantické představy o té pravé a věrné lásce na celý život o tom to není. Zkuste si „přitáhnout“ do rodiny vtipného, citlivého a okouzlujícího Adama, ochotného se o sebe, o své „city“ a svého jaguára podělit. A pokud bude navíc i pršet tak už vážně nezbývá než popřát. “Všechno po čem toužíš, budeš mít nešťastníče!“ ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Hm Stuart Townsend, recpect! Ale je pravda, že i když jsem chlap a měl bych tudíž stát na straně ostatních chlapů, je nespravedlivý, že takovýto muž bývá označován za borce, frajera, don juana, kdežto kdyby se takto chovala žena, bude označována jako děvka, coura či štětka. Na druhou stranu je řada jiných věcí, které to vyváží takže co. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Formálne je film pestrý, má spád, príjemné herecké výkony a ťaží z inteligentne napísaného scenára s nečakanými zvratmi, flashbackovými prekvapeniami a sviežimi dialógmi. Všetky jeho klišé sa nesú v duchu argentínskych romantických seriálov, kde má niečo každý s každým a nikto sa nevie rozhodnúť, čo vlastne chce. A práve táto vlastnosť robí film po obsahovej stránke, aspoň pre mňa, horšie stráviteľným. Čo je však pre mňa horšie stráviteľné, to môže byť v tomto prípade ideálnou zábavou pre diváčky, ktoré sa v podobných seriálových obludnostiach utápajú s väčším pôžitkom, než s manželom vo vani. Nebudú sa totiž musieť pozerať na niečo nikdy nekončiace len preto, aby sa dozvedeli, ako to bude pokračovať a dočkajú sa toho všetkého v jednej hodine a pol, balenej navyše vkusným a zábavným receptom. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama