Vše o Adamovi
Irsko / Velká Británie, 2000, 105 min
Gerard StembridgeHudba:
Adrian JohnstonHrají:
Stuart Townsend, Frances O'Connor, Kate HudsonObsah
Lucy konečně našla někoho, koho může milovat déle, jak tři týdny. Adam je vysoký, hezký, roztomilý a plný překvapení. Jak napovídá jeho jméno, je první a úplně jiný, než všichni ostatní, které potkala. Za pár dnů se spolu zasnoubí. Adam však neztrácí čas a začíná si aférku s její sestrou z knihovny, která již o jejich vztahu ví. Jejich (nijak zvlášť šťastná) vdaná třetí sestra ví o obou jeho vztazích, ale přesto si s Adamem také začíná. Adam si spokojeně hraje se všemi, ale postupně se všechny sestry začínají v tak složitém propletenci vztahů ztrácet. Celá jejich rodina se mu nemůže dostat na kobylku. Ale čím déle se mu daří obracet věci naruby v těch nejneobvyklejších (a intimních) věcech, celá rodina si začíná uvědomovat, že jim Adam padá stále více do oka. (oficiální text distributora)
kleopatra
Stuart Townsend oproti upíru Lestatovi z Královny prokletých v naprosto odlišné roli. Jeho Adam, na první pohled neviňátko, se dostane přes svou dívku Kate Hudson pod kůži postupně všem členům její rodiny, včetně bratra, a využívá jejich okouzlení.... takže vlastně taky upír, ale ... nedejte ani na druhý pohled.(27.1.2004)
Faye
Zapomeňte na romantické představy o té pravé a věrné lásce na celý život o tom to není. Zkuste si „přitáhnout“ do rodiny vtipného, citlivého a okouzlujícího Adama, ochotného se o sebe, o své „city“ a svého jaguára podělit. A pokud bude navíc i pršet tak už vážně nezbývá než popřát. “Všechno po čem toužíš, budeš mít nešťastníče!“(5.5.2005)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $159,668║Tržby Celosvetovo $802,971║(18.11.2008)
mandes
rozpočet : ? tržby celosvetovo : $159,668(24.10.2006)
movie
Příjemná britská komedie s velmi dobrým sympaťákem Stuartem Townsendem!(29.3.2003)
mysicka
Adam dostane vse, po cem touzi :-))(14.11.2003)
Jamal
Chtěl bych být jak on, jenže ono je to nemožné, ne že bych si stěžoval, nemám na co, ale on se skoro vyrovnal Sebastianovi z Cruel Intencions takže stejně mu závidím, kdo by taky nechtěl Kate Hudson (( ::(28.11.2005)
Webb
(Kinovýdělky v ČR: 261 353 Kč, počet diváků v ČR: 2 145)(22.12.2008)
cab
Adam (Stuart Townsend) se setkava s preletavou Lucy, ktera ho prekvapive za nedlouho na to pozada o ruku, a jeji rodinou vcetne dvou sester, jez jsou intrikami a sexappealem mladeho ira ocarovany tak, jak si ani v nejbarvitejsim snu nepredstavovali. Slusne, ale nic prevratneho na stribrnem platne. 55%(13.2.2007)
Hennes
Celkem jsem se pobavil a Adam si krásně užíval. Všechny tři sestry byli sexy. Tady už chybělo jen to, aby se také zapletl s jejich matkou. No a po svatbě ? Asi jim to pěkně fungovalo dál....:-)(28.3.2012)
Aelita
"Nudní muži jsou prokletím světa". Dokonalý pickuper - vyšší level :-)(2.5.2011)
dopita
Spíš by se to mělo jmenovat Vše o Debilovi. Jedna hvězdička za sladkou Kate Hudsonovou, kterou sice jinak nemusím, ale tady mě dostala.(3.5.2011)
hazaba
Další propletenec vztahů, který člověku bezděčně vyvolá na tváří úsměv a ten nezmizí ani po skončení filmu. Svým způsobem pohodovou náladu povzbuzuje hudba, ale také výkon Stuarta Townsenda.(17.10.2010)
venison
No, nevím jestli bych to nazvala komedií, ale Britové si na to troufli.. :-) Trošku mi to přišlo jako divadelní hra protažená před kamerou.. Kate Hudson miluju, ale trošku mi v tom filmu plném britských žen přišla jako pěst na oko.. Celkový dojem *** - zase jiný, neokoukaný pohled na mezilidské vztahy v rámci jedné rodiny :-)))(7.5.2011)
Svadbos
Subtílna ale roztomilá komédia má osviežujúco hedonistický podtón, ale nikdy nám stopercentne nevysvetlí, prečo sú Evy také zabuchnuté do takej nuly. Trio hlavných predstaviteliek však podáva dobré výkony.(12.9.2011)