Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (131)

kajas 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zvládla všech 10 dílů. Upřímně, seriály ze školního prostředí mě jako studentku přitahují, bohužel zklamal jak počin Novy, tak toto primácké dítko. "Základka" dělá z pedagogů vypatlané idioty, samotných školních hodin je tu jako šafránu, korunu všemu nasadily výsledky konkurzu na nového ředitele. Škoda, škoda, sympatické herecké obsazení a super znělka hodnocení moc nezachrání. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si odpustit podotknout, že se mi tento seriál jevil jako jakási zaostalá komunistická předváděčka vybavení na škole a "vztahových" problémů ,které se teď s*rou do všeho. To by na tom nebylo ale to nejhorší!! To nejhorší je,že je to i hitparáda českých hitů od starých "umělců"(nehodlám jmenovat) a rekapitulace obsahu českého showbussinesu...Velice mě mrzí,že se do tohoto projektu zapsal i pan Langmajer,kterého považuji za kapacitu a nebo třeba Olda Navrátil.Pan Bobek Klepl mi tu dle mého pohledu ztělesňuje typického čecha a to bohužel rozhodně není kompliment.No jediný důvod proč jsem vydržela čučet na tuhle hloupost byli pan Langmajer a nad míru pohledný Lukáš Hejlík.Velice doufám už díky pudu sebezáchovy své vlastní osoby a jakéhosi strachu o mentalitu dnešní mládeže,že se z tohoto nestane další nekonečný seriál jako jsou Cesty domů... ()

Reklama

Guzo odpad!

všechny recenze uživatele

Nerad hodnotím seriál po prvním dílu, ale tohle bylo naprosto otřesné (pokusů o vtip je tu sice dost, ale ani jeden se opravdu nepovedl, naopak jsou dost trapné). Taky režie v čele s kamerou jsou na té nejnižší úrovni - chápu, že je to televizní tvorba, ale myslím, že jakýkoli zkušený kameraman nebo jen student by to natočili lépe. ()

Jevablo odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že si tady zjevně všichni myslí, to co já: tohle je prostě monstrózní shit. Celé je to naprosto nepravděpodobné a nereálné, scénář otřesný (a to byl první díl, výstavní skříň!!), prakticky jakékoli náznaky vtípků nedotažené a zoufale trapné. Proč byl dějepisář převlečený za faraona, to ví jen on sám. Jinak srandy kopec, bžunda k popukání a už mě u toho nikdy neuvidíte...P.S.: tuto recenzi píšu jen kvůli Mirce S. Vono jako dát takovémuto odpadu 65% a napsat, že nenuceně baví, to chce silný žaludek... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

A již začátkem prosince je seriálová záležitost letošního podzimu naprosto pasé. Sotva jsem stihla z uší vyklepat Korna, začala Hanička. Sotva jsem protřela zrak, naklusal Navrátil zmalovaný jak poslední transka a Medvecká zahlásila cosi o osmašedesátým a už nám tu zní ... je jaká je.... Pokrokové nebe vstřícné k homosexuálům a senilní děda pletoucí si Hybnerovou se študentkou. Cože? Debata nad velikostí penisů českých "celebrit"? Tohle jsem neměla zapotřebí. Primo?! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Scenáristka Tereza Dusová s režisérem již spolupracovala na seriálu TV Prima Přešlapy (od r. 2009). [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Bob Klepl ztvárnění své postavy stylizoval po vzoru Homera Simpsona. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Natáčelo se v reálném prostředí základní školy v Chodovci. Ředitelství přidělilo štábu část přízemí, v ostatních prostorách pokračovala výuka. Natáčení trvalo 1 měsíc. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama