Plakáty
Po roce ve vězení se Pitou vrací domů. Tam zjišťuje, že se spousta věcí změnila – a bohužel ne k lepšímu. Jeho milenka Marguerite se vdala za jeho bratra, jeho nejlepší přítel je teď mafiánský boss. Zdá se, že se proti němu všichni spikli, a tak začíná boj na život a na smrt! (oficiální text distributora)
bassator
V poslední době jsem viděl i horší filmy. Ale zase jich tolik nebylo. Trapárna která stojí jen na jménech, na ničem jiném... - 5. 12. 2010 - 20%(30.5.2011)
kalap
Naivná a hlúpa, ťažko stráviteľná kravina.Jedná hviezdička za dobre vytvarovaný vankúš pod kvázi tehotnou Monicou Bellucci.Myslím, že ja by som jej to urobil lepšie.(13.12.2009)
Hennes
Přesto, že je film dobře herecky obsazen, není to žádný trhák. Francouzi umí lepší filmy na podobná témata. Cassel je tu v roli, ve které se proti němu otočilo vše po návratu z vězení. Bellucci zase jako těhotná manželka jeho bratra nedostává ve filmu žádnou velkou příležitost. Vše se točí okolo toho jak se vypořádá "drsňák" Cassel se svým okolím.(22.1.2012)
Dárius
Cassel a Bellucci toho mají v manželství asi dostJe vidět že jim to leze na mozek-protože propůjčit se k takové ptákovině....Jak je mám rád-oba!tak tady mě zklamali.Monica všechno svou krásou zachránit nemůže.I když byli v roce 1999 už svoji?Pak už nechápu vůbec nic.(23.11.2010)
Hapretor
odpad!Je to opravdu velmi nudné, nezáživné a děj je o ničem. Budu mít z toho noční můry. Škoda energie. Pár Bellucci-Cassel mě tady opravdu zklamal. Jinde hráli dobře a film byl záživnej. Tohle se táhne, a pořád nic. P.S. Pane Berenger, film má naladit a potěšit, ne unudit k smrti a nas...!(15.12.2009)
elanista1
Totalna absencia aspon schopnej /na urovni pozeratelnosti/ rezie.Tu ani nie je co kritizovat, lebo to ani nie je film.(31.8.2011)
miki408
odpad!pri tomto filme som len čakal kedy to skončí niečo tak trápneho som už dlho nevidel!!!!!(29.1.2010)