Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po roce ve vězení se Pitou vrací domů. Tam zjišťuje, že se spousta věcí změnila – a bohužel ne k lepšímu. Jeho milenka Marguerite se vdala za jeho bratra, jeho nejlepší přítel je teď mafiánský boss. Zdá se, že se proti němu všichni spikli, a tak začíná boj na život a na smrt! (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak mi pripadalo, že tvorcovia tohto filmu sú na rovnakej mentálnej úrovni ako všetky postavy filmu. Nezmyselné tupé scény, nie príliš zvládnutá akcia, prehnaná brutalita, ktorá ale nemá ani náznak nadhľadu a ešte k tomu asi aj nízky rozpočet. Sem tam sa snaží kameraman, ale zase strihač jeho snahu skazí. Monica je tu len na okrasu a ako marketingový ťah, pretože tu má iba zopár scén a v podstate ani nič nepovie. Ak niečo vyzdvihnúť, tak snáď sekvenciu na štadióne, kde sa snaží aj ten strihač, záver v klube ale zase všetko pochová a "elegantne" vyrieši dilemu v hodnotení. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem viděl i horší filmy. Ale zase jich tolik nebylo. Trapárna která stojí jen na jménech, na ničem jiném... - 5. 12. 2010 - 20% ()

kalap 

všechny recenze uživatele

Naivná a hlúpa, ťažko stráviteľná kravina.Jedná hviezdička za dobre vytvarovaný vankúš pod kvázi tehotnou Monicou Bellucci.Myslím, že ja by som jej to urobil lepšie. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Přesto, že je film dobře herecky obsazen, není to žádný trhák. Francouzi umí lepší filmy na podobná témata. Cassel je tu v roli, ve které se proti němu otočilo vše po návratu z vězení. Bellucci zase jako těhotná manželka jeho bratra nedostává ve filmu žádnou velkou příležitost. Vše se točí okolo toho jak se vypořádá "drsňák" Cassel se svým okolím. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Je to opravdu velmi nudné, nezáživné a děj je o ničem. Budu mít z toho noční můry. Škoda energie. Pár Bellucci-Cassel mě tady opravdu zklamal. Jinde hráli dobře a film byl záživnej. Tohle se táhne, a pořád nic. P.S. Pane Berenger, film má naladit a potěšit, ne unudit k smrti a nas...! ()

Dárius 

všechny recenze uživatele

Cassel a Bellucci toho mají v manželství asi dostJe vidět že jim to leze na mozek-protože propůjčit se k takové ptákovině....Jak je mám rád-oba!tak tady mě zklamali.Monica všechno svou krásou zachránit nemůže.I když byli v roce 1999 už svoji?Pak už nechápu vůbec nic. ()

Reklama

Reklama