Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední noc v roce odhaluje osudy několika rezidentů prominentní římské čtvrti. Přestárlá baronka (Maria Monti) si chce užít pěknou chvilku s pozvaným gigolem Gaetanem (Beppe Fiorello), ale netuší, že by mohla být její poslední. Půvabná Giulia (Monica Bellucci) je během příprav na slavnostní večeři šokována odhalením partnerovy nevěry, po imaginárním rozhovoru s matkou se rozhodne pro vskutku originální pomstu. Perverzní právník Rimaldi (Alessandro Haber) před manželkou předstírající služební cestu si do kanceláře objedná eskort službu zrovinka ve chvíli, kdy se jeho sousedka na patře tráví prášky a partička gangsterů se jej chystá oloupit. Na způsob prožívání silvestrovské noci existují nejrůznější názory, a některé se vzájemně zcela vylučují. (dopitak)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Z počátku ještě zajímavý film se mění v příšernou ptákovinu. Divím se Monice Bellucci, že se k něčemu takovému propůjčila. Ukáže prsa, odhalí klín, ale nic dalšího pěkného ve filmu neuvidíte. Ulítlá zábava, která někomu možná připomene profesní začátky Almodovara. Kdyby se alespoň některé scény povedlo natočit vtipně, mohlo to být mnohem lepší. Měl jsem pocit, jako kdyby se tvůrci pokusili kritizovat lacinou televizní estrádní zábavu - myslím tím ten silvestrovský pořad, který hlavní postavy sledovaly v televizi. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Film rozprava samostatne o osudoch roznych ludi, a postupne sa zo serioznosti prechadza na utlu zabavu pri ktorej sa zasmejete, a poslednych 15 minut je uz ciste guilty pleasure. Najlepsi pribeh je samozrejme ten s Monicou Bellucci, ktora mimochodom ukaze uplne vsetko... a pribeh s perverznym manzelom mi parkrat pripomenul Pulp Fiction. Zvysne len dostojne vyplnaju medzery. Samozrejme je to miestami az otravne ukecane, sem-tam to nudi, ale vysledny efekt je viac nez potesujuci, a kedze som cakal nejaku neoriginalnu bachorku o ludskych vztahoch, tak prosto nemozem nebyt spokojny. ()

Reklama

Reklama