Reklama

Reklama

Pekelné hotely Gordona Ramsayho

(pořad)
  • Česko Gordon Ramsay: Hotely hrůzy (více)
Reality-TV
USA / Velká Británie, 2012, 50 min

Obsahy(1)

Gordon Ramsay se divákům představí opět snad v poněkud nové roli, ale každopádně v novém prostředí. Uznávaná kuchařská celebrita s dlouholetými zkušenostmi na poli vedení restaurací teď bere do rukou osud zanedbaných, krachujících hotelů a penzionů. Špinavé ložnice, koupelny s plesnivými stěnami, nemožný personál a příšerná obsluha... A to je jen několik příkladů, co bije v navštívených hotelích Gordona do očí a co se snaží dát do pořádku. Žádná situace nemůže být natolik zoufalá, aby se jí lekl. Gordon Ramsay, dobře známý svým nesmiřitelným maximalismem, si předsevzal, že při jeho odchodu bude každý hotel konkurenceschopný a bude mít šanci na přežití i v současné ekonomické situaci. Náš razantní šéfkuchař, zatímco krok za krokem vytváří podmínky, které mohou vést ke zlepšení obchodních ukazatelů daného hotelu, musí majitele nebo členy personálu svým svérázným a nenapodobitelným způsobem také přesvědčit o tom, že jeho metody a zásady budou fungovat. Oko při tom samozřejmě nezůstane suché, to je více než evidentní! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Šéfkuchár Gordon Ramsay stanici FOX očividne šmakuje (v lete sa s ním vysielajú hneď tri televízne programy - Hell's Kitchen, Masterchef a najnovšie Hotel Hell). Formát Hotel Hell je však navlas rovnaký ako americká verzia Kitchen Nightmares, s tým rozdielom, že Ramsay namiesto krachujúcich reštaurácií zachraňuje spustošené hotely. Pozerať sa na to dá, avšak nejakú inováciu tu rozhodne nečakajte (Ramsay produkuje pre britskú stanicu Channel 4 oveľa zaujimavejšie programy). ()

GoustDog 

všechny recenze uživatele

Svěží přístup! Gordon se tentokrát defakto nevěnuje kuchyni - respektive věnuje, ale není to hlavním tématem pořadu, takže nejsme změnám přímo svědky (jen skutečně pomálu). Hlavním tématem je tu manažerská činnost a psychologie práce s lidmi. Na to, že se jedná o zábavnou formu pořadu, je to skvěle sestříhané a zpracované. A energie zde z Gordona sálá přímo neskutečně. Jsem nadšený! ()

Reklama

José77 

všechny recenze uživatele

nahodou som z vedlajsej izby zapocul, ze ide Gordon Ramsay, mne doteraz znamy len z 9gagu, tak som si povedal, ze dam sancu tejto predpokladanej lepsej verzii Pohlreicha. prvych par minut ma celkom bavilo, ale potom prisla klasicka americka nadielka, slzy, odpadnutie, predstierana hra na city, nadsene reakcie z absolutnych somarin..to sa proste neda pozerat.. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Kvalitný program, zábavný aj poučný, nenudil som sa, zbytočne to nenaťahovali. Je zarážajúce, že koľko hotelov je v biednom stave a nehanbia sa dokonca si pýtať pár stoviek dolárov za noc! Úplne mi padla sánka, že existujú tak zadubení a primitívni ľudia, ktorí nevnímajú svoje okolie a pritom riadia hotel... Mohli by to pokojne vydať ako hotelovú príručku pre začiatočníkov ;) Veľká škoda, že tento seriál nepokračoval. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbí možná ještě víc, než Kitchen Nightmares (US i GB). Možná je to tím, že je to zase něco nového a atmosférou je to tak někde mezi USA přístupem (emoce, manipulace s divákem, opakovačky) a Británií (humor, odstup), ale je to z podstaty mnohem komplexnější. A tak uvidíme Gordona, jak testuje nejen hotelovou sprchu a postel, ale samozřejmě i restauraci a celkový servis a pekelný hotel prošmejdí doslova od sklepa po půdu. A že jsou hoteliéři někdy stejní tvrdohlavci, jako majitelé restaurací, je možné se přesvědčit snad v každém dílu. Škoda, že vzniklo zatím pár dílů, těším se na pokračování. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama