Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní film z prostředí stavbařů pojednává o střetu morálních zásad. Někteří pracovníci chtějí dosáhnout vysokých výdělků i za cenu porušení bezpečnosti práce, jiní dbají především o prospěch podniku. Ústředními postavami jsou řidiči a jejich nový spolupracovník (B. Križan), který se dopustil černé jízdy proto, aby zachránil lidské životy. Tímto přestupkem si v pracovním kolektivu vytvořil hned několik nepřátel. (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled do problematiky mezilidských vztahů, určený jednoznačně pro náročnějšího a trpělivějšího diváka, než je běžné. Taky pamětníci těch časů uslyší slovník tehdejší doby, spoluprožije si chodání a situace, které jen tak v životě neuvidí. Natočilo se to v Brně, takže herci z toho města si vydělali nějakou tu kačku. Pomůžou kamarádovi, co je v průšvihu? Hádejte. Nebo nehádejte a koukněte se a posuďte. http://www.youtube.com/watch?v=1a_tXJwaQn8 ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jeden zásadový soudruh jde pracovat do nějakýho podniku jako řidič vejtřasky a svoje nový spolupracovníky tim svym chovánim homohnědky Mirka Dušína dost sere. Nicméně ani jeho vzorný chování mu nepomůže k tomu, aby vyfasoval fungl novou IFU W50, takže s vejtřaskou jezdí dál. Příběh se potácí od ničeho k ničemu a slovenský herci druhořadý kategorie to taky nevytrhnou. Dávám 2 hvězdy za pár "akčních" záběrů na Pragu V3S. ()

Reklama

Stejšn 

všechny recenze uživatele

100000 dolarů na slunci ani Mzda strachu to není. Problémem není, že se tu místo Berlietů, Dodgů a Whiteů prohánějí vejtřasky, bušivky a Ifa. Nevadí ani to soudruhování. Problém je, že v tomhle filmu se přes množství akčních záběrů na náklaďáky v podstatě nic neděje a celý vyzní do prázdna. Přitom stačil úplně malý detail a mohlo být všechno jinak: představte si, že v poslední scéně, kde hlavní hrdina odváží vejtřasku zpátky do podniku, bude prostřih na oči jeho ne-parťáků a pak záběr na nefunkční pedál brzdy a smrtelnou nehodu. Okamžitě by to dávalo smysl. Takhle je to jednoduše o ničem. ()

bighead 

všechny recenze uživatele

Parta socialistických podvraťáckých šoférů do jejichž kšeftíků jeden uvědomělý příchozí hází vidle,agitka jako prase,tři hvězdy za krásné staré stroje.Člověka tak ale napadne-když měli všichni stejné platy,nebylo nic,vše pod pultem,muselo se to nějak řešit,tak holt každý kradl jak uměl,ale aspoň to zůstalo doma,co dnes, co nám tady ještě patří?! ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vlezlá agitka zneužívá obecné mravní normy pro propagandu. 1)  Poctivost v socialistickém režimu se moc nevyplácela, ostatně ani v současnosti to není o mnoho lepší. Výchozí situace je dobře možná i dnes, ale tehdy měli i ti podvodníci svou pravdu._____ 2)  36letý Bratislavčan Bronislav Křižan (poctivý řidič) dabovaný Zdeňkem Maryškou (proč, proboha?) měl správnou vizáž tvrdýho chlapa. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama