Reklama

Reklama

Webseriál, který vypráví příběh Alexe, který se každý den probudí do těla jiné osoby. Alexův charakter se nemění, mění se jen jeho vizáž. Jednoho dne potká krásnou dívku Leah. Jsou ze svého nového vztahu nadšení. Leah sice bude další dny Alexe vídat, ale nebude vědět, že to je on. (zuza99)

Recenze (43)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka produkcie, ide o jeden z mála naozaj kvalitne nakrútených webseriálov, ktorý má ešte k dobru jednoduchú a originálnu zápletku. Z tej sa síce dalo vytrieskať tak o 95% nápadov viac, než sa nakoniec vytrieskalo, ale to by až tak nevadilo; seriál vsadil skôr na citlivú strunu a zahral romantický príbeh o tom, či sa dá do niekoho zaľúbiť len na základe toho, čo má vo vnútri. Čo je však neodpustiteľné - a tu začína spoilerová časť - pointa celej série je záverom kompletne pošliapaná a na očakávanú otázku "Existuje láska ktorá nehľadí na vonkajšok?" odpovedá stupídne "Jasné, stačí sa naveky premeniť na atraktívneho chlapa." A na to sa ešte tvári aký romantický záver to bol a ako bola dokázaná pointa, že láska nepozná medze. Ech! Taký Shrek sa s touto otázkou vysporiadal oveľa chytrejšie a romantickejšie. ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Hezký web seriál, myšlenka člověka, který se každé ráno mění jako někdo jiný je taky zajímavá. Ale jaksi mi chybí jak se to stalo, zda se mu to děje už od dětství (což si nedokážu představit - každý den v jiné škole?) a konec je takový nemastný neslaný. V závěrečném monologu je zmínka, že to pak přestalo. Hm, mohli alespoň minutu děje přidat a nechat ho probudit se dvakrát v tom stejném těle... ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

Jediné co musíte udělat před sledováním tohoto seriálu, je vypnout mozek. A sledovat srdcem. Když se vymaníte z obvyklého přemýšlení, nebudete hledat nedostatky a nelogičnosti a poddáte se kouzlu příběhu, je to něco neuvěřitelného. Tvůrce se ani v nejmenším nezaobírá nějakým vysvětlováním otázek tohoto originálního, avšak velmi ošemetného tématu a soustřeďuje se v krátkém čase výhradně na dějovou linii. Sbližování okouzlující starožitnice s 59 různými osobami nabírá od noci v muzeu smyslné kouzlo a při nevídaně rychlém konci jsem jen bezmocně lamentoval, proč nebyla upřednostněna alespoň trochu delší stopáž. Relativně banální příběh se totiž zaobírá značně subjektivním problémem - Jak velkou roli hraje zevnějšek a to, co si nosíme uvnitř sebe samotných? Obecné odpovědi se dočkáme. Lidé říkají, že soudí podle toho, jaký je člověk uvnitř. Je tomu ale většinou naopak. Aby ne. Jak můžeme soudit něco, co není vidět. Každý si ale musí tu svou odpověď naleznout sám. Uvnitř sebe. A nezapomenout zapnout mozky. 80% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlépe zpracovaných webseriálů, co jsem kdy viděl a který dotáhli po scenáristické stránce k dokonalosti překvapivě až jihokorejci ve svém remaku. Jinak si s ním ale po emocionální stránce vůbec v ničem nezadá. Alexův voiceover je nesmírně sympatický, Mary Elizabeth Winstead kouzelná a hudba vyloženě krásná. Romantika jak má být. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první hollywoodský sociální seriál, ve kterém měl šanci hrát jakýkoli divák hlavní roli. (..Lucas..)

Reklama

Reklama