Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začíná soudní proces s Willem. Právnička vypráví, jak se Will vžil do Hobbse a představoval si, že je on, a proto vraždil. K výslechu jde jako první Jack Crowford, který se překvapivě postaví za Willa, což všechny ohromí. Obhájci Willa přijde poštovní zásilka. Když ji otevře, vypadne z ní ucho... Jack je u Hannibala a baví se o tom, jak Jack překvapil u soudu. Poté se stočí řeč k jeho ženě, která umírá na rakovinu. Hannibal mu radí, aby společně se svou ženou nepohřbil i svou kariéru... Jako další jde před soud svědčit Freddie Loundsonová, která tvrdí, že se jí Abigail kdysi svěřila s tím, že měla pocit, že ji chce Will zabít a sníst. Willův právník nacvičuje s Alanou výslech, aby zjistil, zda je Alana schopná odpovědět na všechny otázky... Ukáže se, že ucho patřilo soudnímu úředníkovi, který pracoval s důkazy. Policisté jdou do jeho domu, ale jakmile otevřou dveře, jeho pokoj se vznítí a vše v něm shoří, včetně těla. Vypadá to, že jej zabil napodobitel, jenž aplikoval všechny způsoby, které údajně při svých vraždách použil Will. To dává Willovi novou naději... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia seriálu, na rozdiel od užívateľov čsfd veľmi dobre vedeli, že musí prísť aj k súdnemu procesu s Willom Grahamom. Zdá sa, že Hannibal Lecter chce za každú cenu pomôcť Willovi a oslobodiť ho, a tak na súd nechá poslať obálku s uchom člena súdnej ochranky. Toho neskôr nájdu v jeho byte a má na sebe stopy všetkých spôsobov vrážd Willa Grahama. Nakoľko súd ani táto skutočnosť a ani svedecká výpoveď samotného Lectera o Willovej nevine nepresvedčia, rozhodne sa Hannibal zavraždiť sudcu tak okázalym spôsobom, pri ktorom dúfa, že konečne zainteresovaných presvedčí o Willovej nevine. Jediné, čo je na tejto epizóde zvláštne je to, že napriek všetkým skutočnostiam všetci naďalej veria vo Willovu vinu. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle mě neskutečně bavilo. Soudní proces do kterého Hannibal zasáhne pro Willa dosti krvavým způsobem. Vizuální lahůdka. Vykuchaný soudce vystavěný jak ozdoba neměl chybu. Tohle se mi líbí, druhá řada neskutečně jede a opravdu baví. ()

Reklama

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju zdlouhavé procesy soudního řízení, takže tohle byla pastva pro mé oči. Nicméně do maxima toho chybělo poměrně dost, nebyl tam žádný kulervoucí moment. Vlastě dokážu pochopit celkové hodnocení této epizody, ale mě prostě líčení baví. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama