Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack chce, aby mu Hannibal předával informace o Willově stavu. Ten to odmítá s odůvodněním, že Will je jeho pacient a má právo na důvěrný vztah se svým lékařem jako kdokoli jiný. Při sezení se Will Hannibalovi svěří se svými sny, ve kterých Hannibala zabíjí, má mu za zlé, že ho nenechal zabít sériového vraha z posledního případu. Will se setká s Margot, která chce zabít svého bratra, a Hannibal ji v tom podporuje. Will s Hannibalem jsou přizváni k případu mrtvého řidiče kamionu. Vypadá to na útok divoké zvěře. Dojdou k závěru, že vraždí muž, který se jako zvíře cítí a chce ukojit své touhy. Vzápětí naleznou další zavražděnou dvojici, muže a ženu, kteří vykazují stejný způsob smrti. Hannibal upozorní Jacka na jednoho svého bývalého pacienta Randalla Tiera, který trpěl podobným problémem. Než ho ale vyhledá FBI, sám ho navštíví v muzeu antropologie, kde pracuje. Řekne mu, že mu fandí a poradí mu, jak se má chovat a co má říkat, až za ním přijdou vládní agenti... (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Heroesak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu souhlasit s většinou Trevorova komentáře, mj. s tím, že by musel Hannibal využít své schopnosti k manipulaci s větším počtem lidí. Co by z toho měl? Osobně mi přijde mnohem zajímavější do detailů zkoumat a ovlivňovat psychiku a chování lidských individuí, než využívat masy s vidinou nějakého pomíjivého (či dokonce neexistujícího) cíle. K tomu slouží politika a marketing. ____ Tak či onak, tento díl považuji za jeden z těch nejslabších, jednak kvůli absenci zajímavějších dialogů, druhak kvůli fyzikální stránce celého případu, která se mi zdá již nereálná. Zdálo se mi zde též mírně nelogické chování jedné z vedlejších postav, ale zatím nejsem schopen posoudit, neskrývá-li se za tím něco jiného. Mám-li to vyjádřit číselně, celkově mám pocit tak na lepší 3*. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý nápad se sestrojením vraždící mašiny, ale jedná se o stejnou písničku jako minule. Po takovém luxusním rozjetí, se nám série zase zadrhává, a přitom kvůli takovým triviálním chybám. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní kousek, který by se dal zařadit spíše mezi horror. Závěr je opravdu neskutečný, super atmosféra. Nápad se strojem na zabíjení v podobě prehistorickýho medvěda je opravdu super. Tenhle díl mě neskutečně bavil. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto časti sa dočkáme postupného úpadku série. Na scénu prichádza nový vrah, Jack je naďalej černošský najstúpidnejší policajný vyšetrovateľ, aký kedy bol do funkcie ustanovený, manipulovanie ľudí Hannibalom Lectrom začína unavovať. Ak by vôbec takýto človek existoval, využil by svoje schopnosti na manipulovanie oveľa väčšieho počtu ľudí a neuspokojil by sa z ničením niekoľkých ľudských životov. Celé to ide niekam do preč... ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama