Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hannibal pozve Jacka na večeři, kde ho chce s pomocí Willa zabít. Mezitím se chystá k útěku a likviduje důkazy... Na to, že mu Will pomůže, spoléhá ale také Jack. Požádá novinářku Lancovou, aby nepsala o mrtvé Abigail, ale ať se zaměří na Willa... Jackova nadřízená zasáhne a posílá Jacka mimo službu. Vzápětí na něj i na Willa vydá zatykač. Alana se tomu snaží zabránit, ale nezdaří se to. Alespoň tedy varuje Jacka i Willa – a díky tomu se jim podaří vyhnout zatčení. Jack se rozloučí se svou umírající manželkou a odchází za Hannibalem. V Hannibalově domě pak dojde k ostré potyčce. Jack má zabodnutý skleněný střep v krku a ukryje se do komory... Během rvačky přijde do domu Alana, která se pokouší Hannibala zastavit. Ten ji chce zabít, a proto dívka uteče nahoru do patra, kde se zavře v pokoji. Tam najde údajně mrtvou Abigail, která ji vystrčí z okna. Alana umírá na dlažbě před domem. V tu chvíli dorazí Will a jde na pomoc Jackovi... (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tedy dlužno podotknout, že to není pro slabé nátury a je nutno si uvědomit, že psychopatů se všemi možnými sklony běhá po světě více, než si chceme připustit. Je to absolutní psycho mazec s tak úžasnou kamerou od samého začátku, až se tají dech. Mads si tu roli vysloveně užívá. A ve scénách, kdy se rve, vynikne jeho hbitost a ladnost bývalého tanečníka. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toho, čo sľuboval už úvodný diel série sme sa dočkali v jej záverečnej časti, ale nebolo tam iba to, bolo tam aj pár prekvapení navyše. Úvodných 15 minút, ktoré sa Vás snažia držať v napätí je síce trochu slabších, ale nasledujúca polhodina to divákovi plne vynahradí. Aj s bonusom po záverečných titulkoch ide o jednu z najlepších častí seriálu, ktorá ho navnadí aj na ďalšiu sériu, aj keď pár častí druhej bolo tak zlých, až som si myslel že tretiu pozerať nebudem. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zhruba od dvacáté minuty je to pořádný starý dobrý bloodfest. Od té doby šlo všechno, tak jak má. Akorát si nedokážu třetí sérii bez žádného protagonisty, takže pravděpodobně nastane po pauze menší reinkarnace aspoň jednoho z nich. To však nic nemění na to, že takhle to prostě mělo skončit. Těžko se bude vymýšlet lepší konec. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama