Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V seriálu Umizoomi se mísí akční dobrodružství s interaktivním matematickým učebním programem, který má dětem pomoci rozvíjet sebevědomí v jejich matematických dovednostech a ocenit rozmanité způsoby, jakými matematika utváří jejich svět. Půlhodinový seriál kombinuje 2D a 3D animaci s hranými záběry s cílem vytvořit jedinečné prostředí pestrobarevného městečka Umi. Každá epizoda sleduje skupinku maličkých, kreslených a matematicky nadaných superhrdinů – sourozence Milli a Gea a jejich nejlepšího robotického kamaráda Bota - kteří pomáhají předškolákům řešit každodenní problémy. Jejich tým se neobejde bez Umikamarádů (diváků), kteří jim průběžně pomáhají, zatímco si procvičují nejrůznější matematické dovednosti. Seriál, který je plný oblíbených dětských písniček, staví na konceptuálním chápání matematiky u předškoláků, kteří jsou vystaveni základním matematickým pojmům jako jsou čísla, počítání, výpočty, měření, obrazce a tvary. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

honajz 

všechny recenze uživatele

Pořad pro nejmenší děti, který je učí logicky myslet, učí je barvy, tvary atd. Poněkud naivní, poněkud bláznivá animace, ale pro malé děti kolem pěti let zajímavé. ()

john986 

všechny recenze uživatele

Moje deti to zraly nekdy mezi 2 - 4 rokem. V 5ti letech zajem ochabl. Jak pise Honajz, uci v tom deti logicky myslet, barvy, tvary, pocitat, zapojuji je do deje apod. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama