Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chlapácké přátelství mezi dvěma velmi odlišnými sousedy dostává tragický spád. Když se jednou David vrací autem z baru, porazí ženu, která na následky nehody zemře. Kamarád Robert ho přesvědčí, aby z místa činu utekl. Zatímco Robert doufá, že se k němu David tím pádem více přimkne, Davida sžírá pocit viny. Proto se sblíží s Vanessou - sestrou oběti a doufá, že dá věci alespoň trochu do pořádku. Ovšem nepočítá s Robertovou reakcí. Ten je připraven udělat cokoliv, aby měl svého souseda jen a jen pro sebe... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

už jsem několik takových filmů viděl, kdy někdo něco provede a pak z pocitů viny se sblíží s příbuzným oběti. Tohle ale patřilo k těm vydařenějším zpracováním. Příběh se vyvíjel zajímavě od samého začátku, jednání postav bylo i díky hereckým výkonům uvěřitelné, byl jsem ušetřen hollywoodských klišé, německé zpracování mi sedlo. Takže spokojenost a poučení z filmu je, že není kamarád jako kamarád ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dobře natočená německá kriminálka, kde to nejlepší na ní byli samotné postavy. Třeba ta hlavní postava, tam to bylo v pohodě. Stejně tak ta holka. Nicméně jeho soused, to byl hotovej majstrštyk. Tady nemusím ani spoilerovat, tohle bude jasný snad každýmu, kdo se do tohohle filmu jenom pustí. Nejvíc se mně líbila ta scéna, jak té hlavní postavě někdo rozsekal auto a ten jeho soused se přibližoval ke kameře a měl takovej ten totálně nevinnej úsměv. Já ani nevim, jestli to ten herec chtěl hrát vážně a nebo komediálně. Já jsem se ale od toho momentu totálně bavil a čekal, jak to dopadne se všemi zúčastněnými. Nakonec Němci překvapili a připravili závěr, který jsem nečekal, čímž si vysloužili čtvrtou hvězdu. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se film vyvyjí docela dobře, napětí, dějová zápletka správně houstla, herci taky dobrý, ale od tý doby co přišel na scénu starej dobrej sex to všechno začalo být děsně přitažený za vlas. Tvůrci tentokrát chtěli víc než měli. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama