Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na světě žije 7 milionů rodin v uzavřených komunitách vyšších vrstev. V jedné takové žijí i hrdinky této americké reality show. Každá z nich má trochu jiné starosti, ale všechny důsledně dbají o své domy, šperky, auta a mladistvý vzhled. Podívejte se, jak žijí skutečné „zoufalé manželky"... (oficiální text distributora)

Recenze (26)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Skutečně netuším, proč mě vůbec kdy napadlo, že bych se na pár epizod z Real Housewives of Beverly Hills mohla podívat, ale zpětně si tento záchvat šílenství mohu alespoň ospravedlnit tím, že to je celkem pozoruhodná sociální studie. Hlavní hrdinky se tu cítí vytížené i se čtyřmi chůvami pro dvě děti, byt o rozloze 325 m2 jim přijde stísněný, stres jim způsobuje nejistota, zda bude bazén vytopený, a mezi řečí neopomenou poznamenat, jak jsou štědré, protože v jednom ze svých sedmi domů dovolili na pár měsíců žít přátelům, kteří na tom tehdy nebyli finančně nejlépe. Když jedna z účastnic této mimozemské reality show pronesla, že by se nespokojila s životem ve střední třídě, okamžitě mi hlavou problesklo, že já bych se nespokojila s životem, kde by mou hlavní náplní života bylo vybrat správný diamant pro mou čtyřletou dceru a chodit na správné večírky jen proto, abych si udržela ten správný sociální statut. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol zhovadilosti zřejmě již myšlenkově impotentních autorů reality show, tedy nejpokleslejšího druhu pořadů zaplavujícího obrazovky našich televizorů.. Jediné pozitivum, které mě napadá po protrpění celých tří dílů této nepopsatelné sračky, ano, vhodnější slovo nevymyslím, bych mohl nalézt ve skutečnosti, že podobný pořad se žádná z našich televizních stanic nerozhodne kopírovat, protože tohle je možné opravdu jen v USA.. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Mně se tato reality zdá dost zajímavá. A každý se v tom najde, jen nemáme k tomu ty peníze co tyhle dámy. Ale řešíme všechny dost podobné problémy !!! ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Možná jsem jen nepochopila, o čem ten seriál o silikonových pipinách je. Děsivé ale je, že je někdo bere vážně. ()

Patw odpad!

všechny recenze uživatele

Já si prostě říkám, že to musí mít ve scénáři. Takhle pitomí snad není nikdo! Nebo ne? ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Je nesmierne zaujímavé,ako sa začínajú všetky ženy,ktoré podstúpili plastické operácie na seba podobať!Neni to inak ani v tomto prípade.Tak takýto typ relácie s radosťou preskočím!!! ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Udělalo se mi z toho špatně, tak jsem se přišel vyzvracet sem do komentáře. Přehlídka botoxovejch ksichtů, který mají pocit, že řídí (dle svých slov) "multimiliardové podniky" svých manželů, kteří zapsali své manželky do dozorčí rady aby ukojili jejich ambice a měli pokoj. Manželky, jejichž nejtěžším úkolem i přesto je úloha matky. Tato úloha je chudinky tolik vyčerpává, že nestačí všechno zvládnout ani když mají chůvy, uklízečky a kuchaře. Vždyť mají tolik práce! Musejí naplánovat spoustu dovolených a oslav svých dcer. Vždyť, jak Kim ujistila její návrhářka šperků, "Každá holčička musí ke svým čtvrtým narozeninám dostat velký diamant.". Ale to není jen nakupování šperků. Je třeba také plánovat dovolenou. To spočívá hlavně v tom projíždět se svojí sekretářkou seznam všeho, co sekretářka připravila a zařídila a na všechno se jí znova ptát, načeč sekretářka trpělivě opakuje, že vše je připravené a chápavě hladí svojí zaměstnavatelku, že ten stres z plánování dovolené zvládá skvěle. Pokud to mam chápat jako dokument o nánách, uděluji jednu hvězdu. (20%) ()

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Sem ženská. Koukám na to a zvedám si sebevědomí. A říkám si že asi začnu šetřit, nebo budu na staříky, abych taky mohla řešit takové číčoviny :)) ()

Wewerush 

všechny recenze uživatele

Myslím, že spousta uživatelů místo seriálu hodnotí jeho hlavní představitelky. Ale pro mě jsou Real Houswives sociologickou sondou do skupiny lidí. Tato skupina je zcela odtržena od reality, jejich hodnoty jsou pro nás nepochopitelné stejně tak jako názory, pokud tedy nějaké mají. Rozhodně je ale zajímavé sledovat, jak žijí a co si o svém životě myslí-nevím, do jaké míry je serál inscenovaný, do jaké míry se hlavní hrdinky snaží zaujmout, ale pokud je alespoň zrnko pravdy na tom, jakým způsobem uvažují, tak bych chtěla zjistit okolnosti, za kterých se může normálně uvažující člověk změnit v něco takového. Opravdu jsou to jen peníze, nebo snaha zapadnout do místní komunity? No nevím, ale tento seriál ve mě vyvolává hodně otázek a to je to, co od reality shoe chci. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Ani jsem se nenadála a už sleduju druhou řadu. Camille se nám rozvedla, jinak je vše při starém. Spory, hádky, vzdychání, jak je mateřská role těžká a tak vůbec. Mně se zdá zajímavý podívat se na životy těch, kteří už jsou "za vodou". Tihle lidé jsou jiní, dívají se na svět jinýma očima. Člověk se občas musí pousmát, když začnou o tom, jak to mají těžké... musejí se přece starat o děti (s hodpodyní a chůvou), musejí pracovat (většinou jen sekýrují lidi - ale to může být jen divadlo pro kameru, třeba dělaj i něco jinýho), a pořádat párty... taky se musejí věčně dohadovat, říkat si, jaké jsou kamarádky, aby se pak jedna druhé před jinou nezastala a jen blbě koukala. On se pak názor lépe říká samotné do kamery, nebo na kávičce s někým úplně jiným. Já se u toho bavím. ()

Stejšn

všechny recenze uživatele

"Reality show", která nemá nic společného s realitou. Nevím pro koho se to točí a hlevně nevím, proč tohle česká televize koupí a vysílá. ()

Reklama

Reklama