Reklama

Reklama

Chcete být piráty?

  • USA So You Want to Be a Pirate!
Krátkometrážní / Animovaný
Velká Británie / USA, 2012, 18 min

Obsahy(1)

Vítejte u pořadu “Chcete být piráty?” Jste připraveni na potulný život uprostřed oceánu, kde číhají monstra a nekonečný zmatek? Na pomoc přichází Pirát kapitán, který vám předá rady, bez kterých se žádný nastávající pirát, jenž chce na moři budit obdiv i hrůzu, v žádném případě neobejde! Pirát kapitán vás za asistence svého věrného papouška seznámí s praktickými a zábavnými pirátskými tipy. Naučíte se, jak si zapamatovat místo, kde jste ukryli poklad, poznáte tajemství navigace, nahlédnete do zákulisí náboru nových pirátů a navíc odhalíte taje pirátské kuchyně. Krakatice s citrónem a vilejši je přeci k nakousnutí, ne? Vydejte se v doprovodu speciálních hostů Charlese Darwina a Pirátského krále na plavbu plnou vtípků, legrace a hudebních překvapení! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Stejně dobré jako celovečerní film, tedy, jak by řekli piráti, fakt hodně, hodně dobré. Scénář opět napsal autor úžasných knižních předloh, ale tentokrát z nich nic nepoužil a vše je původní. Vznikl perfektní pirátský televizní pořad s cennými moudry typu "Pirát musí znát čtyři věci. Za prvý navigaci. Za třetí počty.", které dozajista ocení každý správný mořský vlk i suchozemec. ()

Rembrant 

všechny recenze uživatele

Tak toto video nemělo kromě postav s filmem nic společného. Podivná směs nepovedených a ohraných vtipů, které většinou vyzněly dost trapně. Styděl bych se to k filmu vůbec přidat. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Spíš takové video pro pobavení, než rozšíření původního filmu. Zkrátka TV show pro piráty. Nejvíc mě pobavila parafráze na The King's speech. :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nechcem byť zlý, ale tento "bonus" bol úplne zbytočný. Celovečerný film bol ešte ako tak zaujímavý a celkom vydarený, ale toto bolo trošku scestné. Mohli vymyslieť aj niečo inšie ako "paródiu" na talk-show. Našlo sa tu zopár dobrých hlášok, ale inak nič moc. A kto nevidel film, tak toto bude považovať za totálny blud bez logiky. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Krátký bonus na DVD a Blu-ray s filmem Piráti! je stejně parádně "plastelínově" animovaný a srší podobně zběsilým (a hodně divným) vtipem. Pirátský kapitán moderuje svou vlastní talk show plnou divných hostí i událostí v typicky aardmanovském duchu. 7/10 ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Krátký bonus k Piratům, který hodnotím stejně jako film. Většina bonusů k animovaným filmů, jsou stejně dobré ba i lepší než celovečerní filmy, taky je to naopak, je to o něco málo horší a dalo by se bez toho obejít, ale i přesto ja tam několik zábavných momentů a vzhledem k délce se nejedná o ztrátu času. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Veselé, vtipné, barevné, hravé……..ale pro koho???? Na dospělého diváka bude celkový dojem působit příliš dětsky a tomu malému zůstane význam narážek a gagů skryt za hustým pirátským vousem……..takže???? ()

Aleshgang 

všechny recenze uživatele

Humorem se to filmu nevyrovná ani náhodou. Pár trapných vtipů bez příběhu. Pokud chcete vidět vše s Pirátským kapitánem tak asi ok, ale pokud chcete pouze  kvalitu tak jenom film! ()

ENDGAMEBOY 

všechny recenze uživatele

Další film neboli krátký film (podle Aleshgangovo doporučení). Tentokrát bylo docela krátký i trochu srandovní a dobrý. Ale lepší mi příjde ten normální film Piráti!. Za mě takových 6/10. ()

Reklama

Reklama