Reklama

Reklama

Inga Lindström


Svatba mé lásky (E39)

(epizoda)
  • Německo Die Hochzeit meines Mannes (více)

Obsahy(1)

Lena Holm pracuje jako manažer ve společnosti, která se specializuje na zaoceánské plavby. Má 16-ti letého syna Juliuse. Lena je velmi úspěšná ve své práci, má výborné organizační schopnosti a díky tomu jejím dalším úkolem je příprava svatby dcery svého zaměstnavatele. Nemá na to mnoho času. Svatba se má uskutečnit v půli léta. Budoucí nevěsta Maren Elkberg a její snoubenec Jacob Jansson se na svatbu velmi těší. Potkali se v Africe, kde Jacob pracuje jako lékař v humanitární organizaci 3 měsíce v roce. Po zbytek roku vykonává svou praxi ve Stockholmu. Při obědě se snoubenci Lena zjišťuje, že Jacob je její velká láska z mládí. Ačkoliv se oba snaží potlačit své city, nedaří se jim to a jejich láska opět vzkvétá. Kartami ovšem zamíchá právě Maren, která oznámí, že je těhotná…… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

alambert odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je třeba ocenit úctyhodný pokrok říšských filmařů v tom, že ta holka je vážně hezká. To je v německých filmech nevídané. To je ale bohužel fakt všechno :-D Jinak bych z toho trapností zvracel... ()

RajAthen odpad!

všechny recenze uživatele

Ach bože, BOŽE - proč ta paní stojí o takového hovadského pána? Jak může být takový tro(t)lík uznávaným lékařem? Proč bohatý otec ve výchově své naprosto rozmazlené slečinky nepoužil více facek? Poučila se slečna z této velmi drahé eskapády v tom, jak indikovat těhotenství? Proč se film nebere více s nadhledem? A kdo je otcem toho fracka od paní, která neví, co chce? Zajímají mě odpovědi na tyto otázky - NE, a ani vás by neměli. ()

Reklama

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama