Reklama

Reklama

Vražedných 60

(seriál)
  • Česko 60 zvířecích zabijáků (více)
Velká Británie, 2009, 26x29 min

Obsahy(1)

Steve Backshall vás zoberie na cestu za najnebezpečnejšími zvieratami našej planéty. Spolu s ním sa ocitnete na najodľahlejších miestach Zeme. Steve vám predstaví najobávanejšie živočíchy, aké si len dokážete predstaviť. Jednotlivé časti seriálu sa nakrúcali po celom svete, od Peru až po Austráliu. Spolu s vašim sprievodcom sa budete môcť potápať na Floride a naháňať aligátorov, či behať po ľudoprázdnych Komodských ostrovoch, kde žijú obávané "draky". Vydajte sa na pútavú a dobrodružnú cestu okolo sveta, sveta smrtiacich predátorov. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

beso74 

všechny recenze uživatele

Príliš divoké tempo nedáva možnosť vychutnať si vizuálnu stránku tohto projektu. Predstaviť na tak malej ploche tak veľa živočíšnych druhov a vychrliť o nich množstvo informácii nebol podľa mňa ten najšťastnejší nápad. Neostáva nič iné, len si to pozrieť zopár krát... ()

Nonna 

všechny recenze uživatele

Nádherné záběry přírody a jejích obyvatel, doplněné zajímavými poznatky, ale, bohužel, stupidně a rádoby populárně doprovázené lovcem senzací Stevem Backshallem. Nepěkný je už název - evokuje potřebu člověka vyrovnat si se "zabijákem" účty. Ta zvířata se nějak živit musí, jsou -li masožravci a označení zabiják by se v tom případě hodilo do všech filmů o nás lidech stejně, jak na dokument o žralocích nebo tygrech. Čas, který je věnován trapnému a mnohdy senzachtivě naivnímu komentátorovi, měl být věnován raději zvířatům a dokument by nebyl tak povrchní. ()

Reklama

Wooke 

všechny recenze uživatele

Tieto dokumenty proste zbožňujem. Človek sa dozvie aj keď niekedy trápnym spôsobom, no vždy niečo nové. ()

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Nejkrásnější dokumenty jsou o zvířatech....bohužel toto je dokument hlavně o panu moderátorovi, který je ke všemu ještě velmi nesympatický. Jeho nadšené až přehrávající vyprávění, plné slov ,,skvělé´´ , ,,úžasné´´ , ,, skvostné´´ ,, fascinující´´ , leze po chvíli na nervy. Zvířata, o kterých je zrovna řeč, skoro vůbec nejdou vidět. Prostě show jen o Stevu Backshallovi. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Sklamanie, takto si veru prírodopisný dokument nepredstavujem. Priemerné spracovanie, trasúca sa kamera, mizerná hudba a sprievodca, ktorý nevie okrem extrémnych prídavkov na VŠETKO, čo sa hýbe po zemi nič zaujímavé a informatívne povedať. Takisto zavádzajúce fakty - napr. sokol vie letieť 290 km/h priamočiaro so zemou - nie, vie letieť, ale jedine iba strmhlav využívajúc pritom gravitačné zrýchlenie Zeme. A takýchto zavádzajúcich tvrdení je tam viac. Hodnotenie: 45% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o nejčastěji vysílaný dokument na české verzi dětské stanice Megamax. Pořad byl také posledním dokumentárním pořadem, který český Megamax odvysílal. (Vitox)

Reklama

Reklama