Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (229)

verbal 

všechny recenze uživatele

Na hovno. Sledovat hodinu a půl jak dvojice podivných, nesympatických kokotků tahá domů ožralého, slizkého ťamana, aniž by zavadili o vtip a nedejbože legraci, je dokonalou podívanou pro Assbookové drsoně 13 & bellow, co si v životě párkrát cucli akorát tak fotrovy Alpy na artritická kolena, mluvili pak sprostě na svého plyšového Džustýna Bíbra a dělali s jeho vycpaným mikrofónkem obscénní gesta. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $25,682,380Tržby Celosvetovo $42,195,766Tržby za predaj DVD v USA $4,839,826 //počet predaných kusov 255,370║ strašná trapošina /0%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOHLE NEJSOU JENOM NAROZENINY, TOHLE JSOU TVOJE 21. NAROZENINY. TOHLE JE DEN , KDY SE STANEŠ MUŽEM. TOHLE JE DEN KDY KAŽDÉMU VYHAZOVAČI, KTERÝ TĚ KDY ZASTAVIL, MŮŽEŠ ŘÍCT: JO JASNĚ, JÁ VÍM, VYPADÁM JAKO 9 LETÁ ČÍNSKÁ HOLKA, ALE HÁDEJ CO, DNES MI JE 21!“...... /// Malá žlutá děvka má jednadvacet (sorry spoluobčané – to byla citace…). Hele, už dávno mi není ani 20, ani 21. Chápu, že ti mladí musej dělat píčoviny, než zabřednou do těch rodinnejch sraček, budou mít parchanty, nudnou práci, minivan… Ale nechápu, proč musím čumět na vrženou šavli jako v nějakým Matrixu (jako zpomaleně…). To pobavilo koho? (kurva nestyď se a napiš mi!) Scénárista zřejmě zavzpomínal, jak se kdysi vožral. Nebo spíš, jak viděl někoho vožralýho (škoda, že ten čurák neviděl mě, třeba …). Story pro huberťáky, kteří nemaj svoje zážitky (tak to vás lituju, že musíte čerpat z týhle píčoviny!). Většinu času tupě civím a nechápu (zlatý Movie 43!), co jako má bejt zábavný na prodírání se mezi chlastající, pařící a řvoucí mládeží? Paka maj zážitky a já chcípám nudou! Von ten příběh totiž nemá koule! To snad musí pohřbít i zlatá americká mládež. Ale pozor! Ti kluci mě neserou – jen mi jsou totálně u prdele! Jednou pro vždy – my starší chodíme pařit do Vegas! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Po prochlastaný noci mám na prdeli vysmahlý "EΖΩ". 2.) Do baru vlejzám s pokřikem ,,KDE JSOU BÍLÝ ŽENSKÝ!“. 3.) Na mejdanu se bavíme požíráním tampónů (jako vložek vole). 4.) Thx za titule ,,playstick3“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Relativity // Počet premietajúcich kín v USA: 2,771 // Otvárací Víkend USA: $8,754,168 // Ak sa dokážem pri komédií smiať s plných pľúc, stratiť pojem o čase a vôbec sa nenudiť, tak potom u mňa nemôže mať menej ako 80%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Slabsi odvar Projektu X. Cekal jsem typickou pubertackou komedii, kde particka blbecku vyrazi zbavit se panictvi ala Superbad, ale film jde nastesti trochu jinou cestou. Zatimco Projekt X byla giga kalba na jednom mista, tady se v ramci jednoduchyho pribehu - dostat zlityho kamose domu, pari vsude kde se da, obrazej se hospody a vecirky a tak se furt neco deje. Hlavni particka je klasicky slozeni vseho schopny hovado a slusnacek, ale nastesti to nejsou nejaky vylozene pubertaci, coz ale neznamena, ze by delali o neco mensi kokotiny. Vylozene vtipnejch situaci tu moc neni, ale film tak nejak lehce bavi celou dobu, obcas se odehraje slusnej naklad, takze ve vysledku v zasade spokojenost za lepsi 3*. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda, dalomi to problém to vůbec dokoukat. Ale úplnej závěr, těch asi 5 min z festivalu a pohovoru bylo geniálních ... :-))) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Každý ve svém životě patrně táhnul domů nějakého toho svého Jeffa Changa. Obvykle však znal adresní místo, na které má dopravit ožralý ozembouch. Miller a Casey se však předem nezeptali a tak museli propláchnout svá játra víc, než původně předpokládali. K jejich cti musím uznat, že to zvládli o něco lépe, než jsem čekal. Chvílemi sice byla jejich jízda poněkud trapná, ale občas se odněkud vynořil náznak vtipu a hispánské holky ze Sigma Zeta Theta mi vyloženě udělaly radost. Vždyť kdopak by nepřál mladým alkoholikům ponožku na penisu? ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Projekt I jako Idioti, aneb opilé děti na výšce zase dovádějí.. Zápletka je průzračná jak půllitr vodky. Čerstvě 21-letý Asiat, jehož představitel má 31 a vypadá na 11, se krutě ožral - ještěže jeho dva kamarádi mají extrémní přebytek enzymu rozkládajícího alkohol a dají zavčas ho, sebe a dokonce i okolí fyzicky a mentálně do pucu.. Cílová skupina to jistě ocení (ostatně, taky jsem nebyl svatý vyznavač suchého zákona), ale schází mi jakési povědomí dementnosti všeho toho počínání, či zpochybnění aury nesmrtelnosti a nezranitelnosti adolescentů, co jsou plní lihového sebevědomí a pak v reálu někde zhasnou ve čtyři ráno omotáni s autem kolem stromu. Je to komedie, já vím. Ale ví to všichni..? Mimochodem, ten bizon je nejspíš jediný student, který je na tomhle „Harvardu“ schopen dosáhnout na prospěchové stipendium.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tento film vám neponúkne možno nič navyše, len to, čo očakávate, ale pokiaľ ste dlhú dobu nevideli klasický americký teen-movie, tak sa možno aj slušne zabavíte. Scenár je tradične stupídny a neponúka vo svojom žánri absolútne nič prevratné. Niektoré scénky však dokážu poštekliť vaše bránice a vďaka rýchlemu tempu to celé ani tak nebolí. 55%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

To bylo fakt zlý. Tvůrcům sice vyšel Hangover, ale tohle byl velkej přešlap vedle. Tellerovi prostě asi nikdy neuvěřim polohu lva salónů a největšího borce, co má vše na háku. Tady neměl kdo zachraňovat vytěžený koncept vlčí smečky...40% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda! Typická teen komedie v čele s neznámými herci, kteří se ovšem své role chopili skvěle a zajistili tak skvělou zábavu. Sice jsou podobné komedie už okoukané, ale přesto mě vždycky dokážou potěšit a co je důležité, pobavit. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný teen mix Pařby ve Vegas a Prciček, který rychle uteče a celkem se u něj pobavíte. Některé vtipy už sice balancují na hranici trapnosti, ale hlavní dvojice je sympatická a je fajn si jednou za čas pustit podobný komediální výplach. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teda řeknu vám, že se občas někdy taky napiju a někdy to dokonce i přeženu, ale tady před kluky klobouk dolů. Během noci vyžerou neskutečné množství alkoholu a jsou úplně v pohodě. Docela rád bych se kouknul na zoubek co to vlastně měli a kolik voltů to mělo. Když jim svěřený Číňan je absolutně na plech, že chčije po lidech. Film je přehnanej a určitě není vtipnej. Akorát divák čeká na to jak to celé dobře dopadne. Jeden si najde holku, druhý dělá bordel a třetí začne znovu studovat. PS: Druhý film za sebou, kde Asiat mluví stejně a vlastně se i chová stejně. Je to jen náhoda, nebo Chau a Jeff Chang jsou vlastně zcela stejné postavy? ()

juta 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar Hangoveru. Bohužel výběr herců se hodně nezdařil. Dost nesympatičtí herci zde hráli, až teda na toho šikmáče, který byl fajn. Humor to mělo, ale né takový, abych o tomhle filmu tvrdil, že je něco extra. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

21 and Over je podobný bordel ako Projekt X. Miles Teller si zahral tu aj tam a rovnaká porcia chľastu, dievčat s mini sukňami a sprostých teenegerov je aj tu. Jediné v čom je rozdiel je príbeh, ktorý je tu jasné lepší a zaujímavejší aj keď sa nejedná o nič zložité. Pokial máte radi ten štýl, tak rozhodne odporúčam, srandy je to v celku dosť a príbeh tiež ponúka zaujímavé momenty, ktoré občas prekvapia. 70% - 3* ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zjistil, že ožrat se dokáže nejen půltunovej los, ale i třicetikilovej dementní asiat. Problém je, že ten los je o dost zábavnější. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nejlepší by bylo být jednadvacetiletý navždy. Tři nerozluční kámoši ze střední, Miller (Miles Teller), Casey (Skylar Astin) a JeffChang (Justin Chon), mají zatracený důvod opít se našrot. JeffChang slaví 21 narozeniny a s tímto věkem se otvírají všechny kluby ve městě, kde alkohol teče proudem a holky jsou tak nějak povolnější. A oslavenec se zlije do němoty. V klubech se zdržíme jen nějakou úvodní chvilku, a pak všichni tři budou obrážet přilehlé studentské koleje a jejich bujaré noční párty ve snaze dopátrat se adresy, na které je JeffChang ubytován, protože ji jeho dva zbylí kamarádi tak trochu nelogicky zapomněli, ačkoliv ho v úvodu na jeho koleji navštívili. A od té chvíle se rozběhne kolotoč neuvěřitelných událostí, kdy dojde od ponížení obou kamarádů od holčičího spolku přes jejich nucenou vzájemnou líbačku až po přilepeného plyšového medvídka v rozkroku opilce. Nejhorší je, že JeffChang má brzy ráno veledůležitý pohovor týkající se studia medicíny, který rozhodně nesmí zmeškat a v zádech velmi přísného a netolerantního otce, který nemá jeho kamarády příliš v lásce. Dejme tomu, že je už přetěžké přijít v žánru teen komedie s něčím novým a svěžím. A přesto se to tomuhle kousku podařilo, ačkoliv nezapře určitou inspiraci populárními "Prcičkami". Mám už takovou zkušenost, že když na filmu dělají dva režiséři, jako v tomto případě Jon Lucas a Scott Moore, není nouze o nedostatky. Pánové, jež jsou současně i autory scénáře, si vedle již zmíněného nelogického nezapamatování si adresy take nepohlídali časové úseky a neuvědomili si, že se za reálnou hodinu nedá stihnout poprat se, dorazit do nemocnice vyzvednout kamaráda v opileckém komatu, převléknout sebe i jeho atd.To tempo bylo zkrátka nereálné. Rovněž pády z několika metrových výšek jsou tady bez větších následků, a nelze brát v úvahu, že opilci mají štěstí a nic se jim většinou nestane. Oproti tomu je překvapením jen poměrně okrajová účast něžného pohlaví v ději. Ve filmu je sice bezpočet pohledných děvčat, ale výrazně do děje zasáhne pouze sympatická Sarah Wright jako Nicole, kolem níž se vytvoří téměř bizarní milostný mnohoúhelník. Po technické stránce je film natočený na vysoké úrovni. Pokud tedy filmu odpustíte určité nelogičnosti a nepřesnosti, bez kterých by se ústřední zápletka příliš nedala rozehrát a vyprávění jako takové by se nerozběhlo, je velká šance, že se nad nočními patáliemi tří vykutálených kámošů skvěle pobavíte. A o nic jiného ani filmu nešlo. Mé hodnocení: 80% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská chlastací komedie, která má spád, slušnou hudbu a sem tam se dá i zasmát. Sice je celkem o ničem, ale naštěstí nespadá až tak často do nevkusu, takže na jedno zkouknutí je v rámci žánru pro nudnej večer snesitelná. ()

Reklama

Reklama