Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh mladého psychologa, nastupujícího na praxi ve velkém strojírenském závodě právě v době zavádění číslicově řízených strojů. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

nevěřil jsem vlastním očím, jaké humění se to brněnská skupina patvůrců pokusila vytvořit. Děsivé dialogy dramatizující odporná hudba, toporné dialogy odříkávané jak v šedesátých letech existenciálních dramat nebo jako počítačovou intonací. Zamlhované interiéry fabriky, nepochopitelné tělky, masky a líčení, že by si pan Vanýsek najednou pomyslel, že je Fellini a natáčí podruhé Satyrikon? . OMG. ()

PatoP odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nezmyselný film aby človek hľadal sveta kraj. Napudrované tváre hercov, nafarbené oči, a k tomu ich mizerné herecké výkony. Čo týmto dielom, do ktorého ešte aj vložili hnusný hudobný podmaz, chceli tvorcovia vyjadriť, som absolútne nepochopil. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,, Soudruhu Kloučku, jestli si myslíte, že se o dělníky nestaráme, tak se moc mýlíte! Na opravu střechy zatím nemáme kapacity, ale situaci jsme operativně vyřešili. Všichni lidé, co jim prší na hlavu, dostali přidáno! ´´ --- Vůbec jsem netušil, že legendární Kouř má svého staršího předchůdce. Buď se Vorel tak trochu inspiroval a nebo a to je asi pravděpodobnější, těchto strašidelných závodů se spletí chodeb a provozů vyrábějících kdoví co bylo po republice nespočet. Každý měl zcela jistě někoho, kdo by to tam dokázal dát do lati, zlepšit, zefektivnit, udělat výrobu ekologičtejší atd.. ale tím byl nepohodlný. Dotyčný býval často odstaven nebo povýšen jinam ať dělá vlny tam a u koryt se drželi papláši do posledního dechu co svá místa měli mnohdy ani ne tak kvůli schopnostem, ale za zásluhy. Zprvu jsem si nebyl jist, zda je to tak blbé, nebo zda se jedná o satiru převlečenou za cosi co by soudruhům v tom roce 88 už nemuselo tak vadit. Na konci jsem si byl jist, že to satira byla a proto moc nechápu zdejší nízké hodnocení v černých číslech. Celý film doprovází příšerná synťáková hudba a zaujmou i výrazně líčené obličeje herců. Brněnští herci jsou myslím přínosem, protože tím, že se nejedná divákovi (většinově) o známé tváře, působí film více realisticky. Jistě, proti Sklepu je to neotesané, ne všude dotažené (a hlavně bez Arnoštka a jeho diskotéky :-) ), přesto to beru jako jakýsi důležitý vývojový předstupeň. Asi jako když paleontologové najdou zkamenělého předchůdce ptáka s ocáskem a drápky na křídlech :-). A kvůli chabému hodnocení nadhodnocuji, protože odpadáři zcela evidentně nepochopili o co tu šlo. Tak  dávám za 4 pohrabáče do krbu chaty, chatky či mlýnku. * * * * ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší agitka co jsem viděl, Herci to vysloveně flákají, hlavně že jsou přelíčení, dialogy úděsné o ději nemluvě. Tahle poloinscenace nestála vůbec za nic. Navíc to bylo celé prostě neuvěřitelné. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Perestrojková kafkárna. Panoptikální groteska 44letého režiséra Jiřího Vanýska odkazuje, ať vědomě či nevědomě, na československou novou vlnu šedesátých let. Tehdy možná zajímavé, dnes spíš nudné. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama