Reklama

Reklama

Woman's Day

Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2009, 1 min

Režie:

Marek Dobeš

Scénář:

Marek Dobeš

Hudba:

David N. Jahn

Hrají:

Lloyd Kaufman
(další profese)

Obsahy(1)

Krátký film Woman’s Day natočil Marek Dobeš s hosty festivalu žánrových filmů Grossmann Fantastic Film and Wine festival. V minutovém improvizovaném filmečku si mimo jiné zahrál legendární režisér a producent firmy Troma Lloyd Kaufman. Woman’s Day získal bronz na festivalu Worldfest Houston. V roce 2012 film uvedla Česká televize v pořadu Filmpoint. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

choze

všechny recenze uživatele

Zajímavé jen tím, že se to odehrává v nějaké podivné, mnoha jazyky mluvící zemi a díky cameu Troma guru Lloyda Kaufmana. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

vhua, pojem totální zhovadolost u mě dostala novej a děsivej výraz. Polil mě studenej pot ve chvíli, kdy jsem zjistil, že tohle trapné, nevtipné cosi má na svědomí autor mnou oblíbeného Choking Hazardu. Přitom chybí málo a možná by se mi to i líbilo ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ti distributoři toho někdy nakecají. No krátké to je, to nemohu říct. Vtipné je na tomhle kraťásku pouze to, že se jako vtipný prezentuje. Tento kraťas vznikl z jediného důvodu. Vznikl proto, aby nasral kupu lidí. Jsem si jistý, že autor si pročítá zdejší ohlasy, má radost a honí si u toho šulínka. Aby bylo ohlasů co nejvíce, tak film udělal multijazykově. Bravo, jen tak dál. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Snímek Marka Dobeše je velmi zajímavou sondou do jednoho manželství a zabývá se kontroverzním tématem, co se stane, když si za manželku vezmete nevyrovnanou labilní pizdu s chronickým premenstruačním syndromem. Symbolické je pak v této souvislosti užití několika světových jazyků, pizda je totiž pojmem multikulturálním. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Film o mentálně zaostalé ženě, která pracuje v kanclu, nakupuje zelené maso v Kauflandu, přijde domů a umlátí manžela k smrti. ()

Ice123 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych měl slovně vyjádřit co to je za kravinu, tak to budete číst déle, než je délka snímku. Nevím jestli jsem to nepochopil nebo co, ale je to zhovadilost a ještě k tomu totálně nic neříkající.... 0% ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Prosim vás, předělejte to!" No, tady se s distributorem asi neshodnu. Velmi krátké to sice je, ale o vtipnosti nejsem přesvědčen. Význam i pointa tohoto snímku mi uniká. Pokud se ale podívám jen na formální stránku, tak ta mě nezaujala jakbysmet. Stručně řečeno, nechápu to a nelíbí se mi to. ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Jak hodnotit ani ne minutovou hovadinu o ničem? Viděno 3x za sebou a na konci každého zhlédnutí jsem se vždycky sám sebe zeptal PROČ? CO JE ÚČEL? PRO KOHO? A KDE JE DENÍK JANA TLESKAČE? ()

Reklama

Reklama