Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý advokát Jean-Paul Belmondo přišel o ženu, ztratil důvěru dcery a začal holdovat alkoholu. Po jednom večírku je u nich v domě nalezen mrtvý mladík. Ujme se obhajoby hlavního podezřelého a pokusí se získat zpět důvěru rodiny a možná i svou bývalou reputaci... (oficiální text distributora)

Recenze (45)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Belmondo dokázal vytáhnout tohle průměrný soudní drama na vyšší level. Tentokrát nepředvádí žádný kaskadérský kousky, ale většinu času akorát chlastá víno. Škoda trochu pomalejšího rozjezdu. Závěr u soudu to ale zachránil a ty 4 hvězdy si film nakonec zaslouží. Jinak nejvíc mě dostala scéna, když si Belmondo v obchodě kupuje CD od Public Enemy. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Kvůli takovýmto snímkům vyhledávám filmy s J.P. Belmondem. Důchodce a alkoholik, který přišel o svoji ženu se jednoho dne vrátí opilý domů, kde uslyší výstřel, při kterém byl zabit člen dceřiné party, feťák, stejně jako všichni ostatní z této partičky. Vina se strhne na nevinného a na J.P.Belmondovi teď je, ab dokázal nevinu svého mandanta a vrátil se tak na správnou cestu. Podaří se mu to? :-) ()

Reklama

borsalino 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí Belmondo ve velmi netypické roli bývalého advokáta, který se po úmrtí své ženy začne pomalu utápět ve víně. Jednou v noci zazní v jeho domě výstřel a v místnostech, které neobývá, nalezne neznámého mladíka. Podezřelého začne obhajovat a výsledku se dostává k určité kritice mládeže, která nemá charakter a fetuje... Velmi zajímavý a citlivý film. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Milovníci Bebelova rošťáckého úsměvu asi u tohoto filmu spláčou nad výdělkem. Já se sice mezi tyto "milovníky" rovněž řadím, ale jako správný filmový kreativec se okamžitě dokážu přizpůsobit dané filmové situaci. Film je krásný důkaz, že Bebel se neuměl ve filmech jen smát, rozdávat rány a balit holky, ale že v nich uměl především hrát. Bohužel zde trošku hapruje příběh, zejména závěrečná část byla na mé gusto zbytečně komplikovaná. Váhal jsem mezi třema a čtyřma hvězdičkama, ale za upřimnou citlovost, kterou jsem z filmu citíl se přikláním ke čtyřem. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Nečeká-li člověk silné soudní drama, ale přijme, že se dívá na film , který je zejména o generačním neporozumění, a je připraven vychutnat si nenápadné bonmoty a ocenit přirozené dialogy plné espritu, tak musí být spokojený. Navíc Belmondo znovu předvádí, že není pouhým floutkem z jeho nejslavnějšího období, ale panem hercem. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama