Reklama

Reklama

Devious Maids

(seriál)
  • Slovensko Prefíkané slúžky
Trailer 2
USA, (2013–2016), 34 h 14 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Susan Lucci, Ana Ortiz, Judy Reyes, Grant Show, Rebecca Wisocky, Tom Irwin, Ryan Alosio, Brianna Lynn Brown, Benjamin Ciaramello, Brett Cullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Seriál sleduje osudy štyroch hispánskych slúžok z Beverly Hills, ktoré prekonávajú komplikované okamihy spolu so svojimi bohatými a snobskými zamestnávateľmi. Rosie (Dania Ramirez) je slobodná matka, ktorá svojho syna po smrti svojho manžela nechala v Mexiku a teraz pracuje ako opatrovateľka pre párik sebeckých, no úspešných hercov, Peri (Mariana Klaveno) a Spencea (Grant Show). Talentovaná speváčka Carmen  (Roselyn Sanchez), ktorá pracuje o popovej hviezdy Alejandra (Matt Cedeño), dúfa, že jej zamestnávateľ pomôže rozbehnúť jej kariéru. Prekážkou však je Odessa (Melinda Page Hamilton), Alejandrova lojálna a až príliš seriózna domovníčka ruského pôvodu a Carmenina šéfka, ktorá urobí všetko preto, aby prekazila jej snaženie. Zoila (Judy Reyes) riadi domácnosť pre Genevieve (Susan Lucci), bohatej, no emocionálne labilnej a drogovo závislej bohatej ženy. Pracuje u nej spolu so svojou mladou dcérou Valentinou (Edy Ganem), ktorá je zaľúbená do Genevieveinho syna Remiho (Drew Van Acker).  Marisol  (Ana Ortiz) je novou zamestnankyňou, ktorá sa od ostatných líši svojím zjavom, vedomosťami i neprítomnosťou španielskeho prízvuku. Ako upratovačku si ju najme Taylor (Brianna Brown) druhá manželka boháča Michaela (Brett Cullen), ktorého prenasleduje jeho prvá žena.
Všetky sa stretnú v čase, kedy ich priateľku a kolegyňu Floru (Paula Garcés) niekto brutálne zavraždí počas plnenia jej pracovných povinností v dome tajuplnej dvojice Evelyn (Rebecca Wisocky) a Adriana (Tom Irwin) Powellovcov, ktorí organizujú najväčšiu spoločenskú udalosť roka. Stane sa to krátko potom, keď Floru podľa všetkého Adrian znásilní, hoci Evelyn si myslí, že domovníčka jej manžela zvádzala a mala s ním aféru. Čoskoro sa nájde čašníčka s vražednou zbraňou, je však málo pravdepodobné, že to bola naozaj ona a nie niekto z vysokej spoločnosti... (Incantator)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (45)

maluti 

všechny recenze uživatele

Nové zoufalé manželky? Dá se to tak vůbec říct? Dle mého názoru to tak není. Devious Maids je přece malinko něco jiného než zoufalky. Na tento seriál jsem se začal koukat čirou náhodou a musím říct, že jsem se do něj přímo "zažral". Postavy jsou mi velmi sympatické, hlavně Rosie a Valentina. Jen, co mi malinko na tomto seriálu vadí, je ta hudba, ale dá se to. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia v tomto prípade stavili na krásne prostredie,neamericky vyzerajúce americké herečky - až sa divím (tiež krásne) a ukazujú nám tu aká veľká môže byť priepasť - a aj je medzi bohatými,ktorý ovplývajú peniazmi a chudobnými,ktorý majú aspoň česť a charakter.Námet invenčný/originálny v tomto im niet čo uprieť,no z môjho uhla pohľadu príliš nedotklivé,načančané až mi to celé vyznie neuveriteľne.Je síce skoro hodnotiť a odcudzovať seriál,ale niekedy aj po odsledovaní dvoch dielov si divák utvorí celkový obraz.Ja nevravím,že sa mi to nepáčilo,no ako som spomenula,je ešte skoro hodnotiť a 3 hviezdy dávam pre začiatok/k rozbehu,ak by náhodou v budúcnosti došlo a bolo kde zvyšovať.Ja dúfam,že bude. ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Desperate Housewives se staly televizní předlohou mexické telenovele Ellas son... la alegría del hogar, která se pro změnu stala předlohou Devious Maids. Začarovaný kruh se uzavírá aneb doufejme, že March Cherry nezačne vykrádat sám sebe. _____ 1. série: Když se to vezme kolem a kolem, jedná se o důstojného nástupce "zoufalek". Marc Cherry se sice ještě úplně neurval ze řetězu, ale pouze pozvolna na diváky pouští pohodovou zábavu se sympatickým osazenstvem, kterému budete fandit stejnou měrou, jako ženám z Wisteria Lane. Ústřední kriminální zápletka není nijak zvlášť hutná ani propracovaná, ovšem v případě DH tomu nebylo jinak. Devious Maids je milá podívaná, která se vyplatí na dusné letní večery. Nepatrně "doplácí" na trend prvních sezón. Kdo zná rukopis Marca Cherryho, jistě ví, že nás do budoucna čekají ještě hodně velké věci! 75% ______ 2. série: ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriál mě docela překvapil, sice je to klasika, kde se pátrá v pozadí po vrahovi a v popředí se řeší vztahy a podobně. Ale herečky jsou sympatické a hlavně seiál dokáže bavit. Snad u každého dílu jsem se zasmál u nějakého toho vtipu, navíc přízvuk některých hereček je moc pěkný a dobře se poslouchá. První řada je ukončená příběhově a samozřejmě si nechali tvůrci něco do druhé série, která byla objednána. 70% ()

Miska2712 

všechny recenze uživatele

Po takzvanej dobe telenoviel a nevydarených seriálov s rovnakým dejom, konečne na filmový trh prišiel seriál, ktorý ma baví. Skvelé herečky, zábavné podanie, milé zápletky no proste úžas. Určite Zúfalé manželky a tento seriál sú si podobné a z môjho pohľadu sú to moje naj seriály. Čo považujem za škodu, je to , že to má iba 26 častí, ale pevne dúfam a verím tomu, že pán režisér pridá na svoje konto ďalšie skvelé série :) ()

Galerie (647)

Zajímavosti (7)

  • Seriál produkovala Eva Longoria, která si zahrála jednu z hlavních rolí v seriálu Zoufalé manželky (od r. 2004). Roselyn Sanchez, představitelka Carmen, si zahrála před seriálem Devious Maids také v poslední epizodě seriálu Zoufalé manželky (od r. 2004), a to malou roli zahradnice Solisových. (Dlee)
  • Pilotní díl bylo možné shlédnout již dva týdny před premiérou. Stanice Lifetime uložila díl na svůj web pod názvem "Sneak Peek: Watch the Premiere". (Dlee)

Reklama

Reklama