Reklama

Reklama

Dobrodruzi

  • Francie Les Aventuriers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pilot bez licence Manu (Alain Delon), závodník bez závodního vozu Roland (Lino Ventura) a sochařka se špatnými kritikami ve všech novinách Laetitia (Joanna Shimkus) jsou nejlepší přátelé potlučení nepřátelskými ranami osudu. Shodou okolností se dozvědí, že v Kongu havarovalo do moře osobní letadlo s belgickým obchodníkem, který převážel celý svůj majetek v hodnotě 500 mio franků. A tak se vypraví poklad získat. Nejsou ale sami... (monolog)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

No tak já teda nevím, ale 83%? Ve filmu, kde funguje jenom chemie mezi ústřední trojicí, ale jinak už je skoro všechno špatně? Z úcty k těm třem hercům dávám 3*.

KIT.HL

KIT.HL (hodnocení, recenze)

V českém znění: Pavel Trávníček - Alain Delon (Manu), Ladislav Frej - Lino Ventura (Roland), Nela Boudová - Joanna Shimkus (Laetitia), Ladislav Županič - Paul Crauchet (pojistitel), Jiří Štěpnička - Serge Reggiani (pilot), Dana Morávková, Bedřich Šetena, Miroslav Nohýnek, Monika Žáková, Roman Zátka, Jiří Pomeje, Petr Skarke a další Překlad: Zuzana Kopečková Dialogy: Jarmila Hampacherová Dramaturgie: Eva Lavická Zvuk: Jiří Hejlek Hudební spolupráce: Jiří Svoboda Asistentka režie: Drahoslava Pešulová Vedoucí výroby: Otakara Svoboda Režie českého znění: Marie Fronková Vyrobila: ČST v roce 1991 http://dabingforum.cz http://dabingforum.cz

Reklama

Reklama