Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roger Sartet má za sebou bohatou kriminální minulost. Osudnou se mu stala poslední loupež v klenotnictví, po které byl brzy odhalen a po přestřelce dopaden. Po ukončení předběžného vyšetřování převáží policie Rogera do jiného vězení. Během transportu jim však vězeň za pomoci Sicilského klanu uteče. Klan tvoří rodina Manalesových, v čele s otcem Vittoriem. Společně plánují další velkou loupež, protože Roger ve vězení vytáhl ze svého spoluvězně plán zabezpečovacího zařízení, které instaloval ve vile Borghese. Tam se právě koná výstava šperků v hodnotě padesáti milionů dolarů. (Česká televize)

(více)

Diskuze

frere

frere (hodnocení, recenze)

Viem o dvoch jazykových verziách, ktoré boli točené naraz. Anglická a Francúzka. Na DVD od Bonton-u je verzia anglická. Počul som, že bola točená aj talianska verzia. Vie to niekto potvrdiť alebo vyvrátit?

jusber

jusber (hodnocení, recenze)

Na DVD je CZ dabing, který je pravděpodobně polistopadový, není tam uveden rok ani výrobce dabingu, ale Alaina Delona dabuje Pavel Trávníček. Tento film byl u nás již za socialismu pravděpodobně vysílán neví někdo s jakým dabingem? Resp. existují dvě verze českého znění? Díky za info.

na příspěvěk reagoval robert8

sud

sud (hodnocení, recenze)

Kde někteří z vás přišli na to, že má film otevřený konec? To ho potom musí mít už všechny kriminálky.

Reklama

Reklama