Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Chucky s faceliftem je tu snad nejděsivější ve své historii. Nejvíce paradoxně ve scénách, ve kterých jen tak nečinně sedí/leží, zatímco postavy kolem něj předou hovory a divák ví, že ten kus usmívajícího se plastu je ve skutečnosti monstrózní kus psychopatického hovada. Hlášky a humor ubyly, rozkrytí Chuckyho minulosti je trapná zbytečnost a gore efekty jsou z lacinějšího kraje, nicméně Mancini se svým životním tématem umí zacházet dost dobře - vizuálu nechybí nápad a chuť (spíše slova hravý a zábavný, než originální), film má slušnou atmosféru a postavy jsou solidní přehlídkou mimoňoidů (něco jako mimoň, jen atraktivnější). Potitulková scéna je krásnou jednohubkou pro pamětníky série. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Child´s Play 1 povazujem uz dlhodobo za najlepsi diel tejto hororovej serie. Potom prisla dvojka /69 %/, trojka /31 %/ a vyborna stvorka /71 %/. Uz s petkou Seed of Chucky /5 %/, ktoru reziroval tiez Don Mancini som si myslel, ze so seriou je amen. Chvalabohu vsak Mancini sa pochlapil, a natocil opat kvalitny strasidelny horor. Na prve vrazdy sa caka trochu dlhsie nez zvycajne, ale o to su brutalnejsie. Chucky a kliatba v nom vyvolava strach, a vynimocne mi nevadi ani to, ze Mancini -mu staci k strasidelnej atmosfere len to, ze film sa odohrava potme a do toho hra nervydrasajuca hudba. Budiz, tolerancia musi byt. Chucky je krvilacny, rezia na urovni .... spokojnost. 77 % ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Na Chuckyho som mal vzdy slabost a vzdy ma dokazal prijemne pobavit. Problem je, ze prave Chuckyho je v tomto filme malo. Zaciatok je pomerne nudna zalezitost, ale potom sa to zacne rozbiehat. Niektore vrazdy su mimo zaber, ale cert to ber. Brad Dourif je ako vzdy so svojim hlasom vynikajuci, ale co mi trosku chybalo su hlasky. Nejake tam padnu, ale menej ako som bol zvyknuty. Takze odporucanie do buducna... navysit trosku rozpocet... 8 mega je fakt malo na riadnu reznicinu a hlavne vratit Chuckymu ten cierny hnusny humor, ktory mam tak rad. Potesilo aj male cameo Jennifer Tilly a.k.a. Tiffany. Napriek mensim nedostatkom som sa nenudil a davam za tri hviezdy a 60%. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Moja srdcová séria pokračuje, a aj keď sa to na prvé dve časti nechytá, režisér si po nie práve najvydarenejšej "päťke" v mojich očiach napravil renomé, pretože táto časť je minimálne o triedu lepšia. Chucky sa tentokrát dostane do rodiny úzko spätej s jeho minulosťou a vraždenie pokračuje. Žiadna originálna zápletka sa tu samozrejme čakať nedá, ale je to stále lepšie, ako do toho strčiť nejaké ďalšie prihlúple bábiky. Kamera pekná, vraždy sú stále originálne a nápadité, Chucky je krvilačný ako má byť, akurát tie jeho vtipné hlášky tomu naozaj trochu chýbali, takže táto časť mi prišla zo všetkých asi najvážnejšia. Ale bavil som sa, teším sa na sedmičku :-) ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tak máme tady další díl Chuckyho! S názvem Chuckyho kletba a byla to kurva pecka! Dobrý že se tady režisér Don Mancini úplně distancoval od komedie a dal do toho filmu výbornou temnou hororovou atmosféru. Dobrý že hlavní hrdinka filmu Nica (Fiona Dourif) je dcera herce Brada Dourifa, který dabuje právě Chuckyho. Líbilo se mi jak dali do filmu zase Brada Dourifa i když tam je v málo scénách, tak ty dialogy hraje dobře a je to fakt psychouš, jsou tam s ním nějaký flashbacky a scéna z prvního dílu jak se před smrtí v obchoďáku převtělí do panenky Chucky. V tomhle dílu fakt slušný gore a na konci překvápko kdy se tam objeví zase sexy Jennifer Tilly jako Tiffany. No a potom co dalšího mě tam překvapilo byl úplný konec, po závěrečných titulcích se tam objeví ještě poslední scéna s dospělým Andym Barclaym, kterého hraje zase Alex Vincent z prvních dílů. Ještě tady musim pochválit hudbu, ta je vážně skvělá, moc se líbila. Jsem rád že se po tolika letech k týhle sérii zase Don Mancini vrátil. Pecka díl a zároveň zatim nejdelší z celý série. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Nůž, který Charles Lee Ray (Brad Dourif) používá během záběru do minulosti, je stejný, jaký používá v průběhu prvního dílu série. (Lajty)
  • Na konci štvrtej minúty je jasne vidieť, ako herečka otvára dvere postojačky, pričom by mala sedieť na vozíku, keďže je ochrnutá. (Budisovie)
  • Don Mancini popsal tento film jako jeho první skutečný horor, na kterém na pozici režiséra pracoval, protože film Chuckyho sémě (2004) byl pro Manciniho spíše komedie. (Lajty)

Reklama

Reklama