Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nést si celý film kouzlo posledních dvaceti minut, byla by to jasná čtyřka, závěry s Jennifer a Andym mě vyloženě potěšily, jenže Chuckyho bylo ze začátku málo a první hodina se fakt nesla spíš jen na vlně průměru. Sérii ale ani tento díl ostudu nedělá, jen ho asi nebudu mít ani zdaleka tak ráda jako těch pět předchozích, ale kdo ví, čas ukáže. 60% ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Na video film to rozhodně nebylo tak špatné. Atmosféra slušná, zápletka - dejme tomu a herci taky docela snesitelní, obzvlášť chůva se povedla :) Ale ten Chucky - já vám nevím, on i jeho hlášky mi přijdou díl od dílu trapnější...Tentokrát mě pobavil tak sotva jednou, dvěma...I krve bych uvítala o něco více a mohl dostat trochu víc zabrat, ten malej plastikovej hajzl to má díl od dílu jednodušší....Ale oproti čtyřce a pětce to bylo vydařenější. Za mě 60% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si tak říkal o čem že to vůbec je? Po půl hodině nepředstavitelná nuda a velký smutek. CITÁT - Chucky zmizel. Schovává se........... A jak říká sám Chucky - Život je svině a pak umřeš a je z tebe krve jak z prasete. Tak tenhle příběh je tedy pěkně zprasenej. První dobrá hláška zazní až někdy okolo šedesátý minuty. To už jsem u filmu skoro usínal. Posledních dvacet minut celkem ujde, ale to už je pozdě. Ale Bůh, kurva není. Když už vydržíte až do konce, vydržte i závěrečné titulky, je tam ještě dovětek. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek mi (jako fanouškovi "Chuckyho" série) udělal vážně obrovskou radost. Měl jsem ho už hodně dlouho "v šuplíku" a pořád jsem se nemohl rozhoupat k tomu si ho pustit. Odrazovala mě jednak ta nálepka "video film", a pak taky zdejší nízké hodnocení. Ta nálepka je ovšem naprosto zcestná a těch jeho momentálních 56% na ČSFD taky. Chucky se vrací na plné koule a navíc v tak precizně a pohledně udělaném filmu, že se to v téhle kategorii hned tak nevidí. Už třeba pohled na dům seshora v první minutě dával tušit dobrou kameru. A kamera byla prosím naprosto EXCELENTNÍ a jako zázrakem se ani jednou NEZATŘÁSLA... V dnešní době mi tahle samozřejmost přijde jako malý zázrak a velkosračky typu Elysium nebo Man of Steel pak proti tomuhle "video filmu" vypadají zákonitě jako poloamatérská béčka. Potom musím pochválit skvělé herce s velmi sympatickou dcerou Brada Dourifa v čele, jejíž tatík si jako už tradičně střihl roli Chuckyho hlasu. Vizuální stránka filmu je vysoce nadprůměrná, s mnoha krásnými obrazy (nejvíc mi utkvěla v paměti černožlutobílá scéna se slunečnicemi) a s několika milými gore efekty. Scénář je pak přímo vyšperkovaný všelijakými drobnými lahůdkami. Jedna nečekaná pak přijde před závěrečnými titulky a já se culil jak nablblý barokní andělíček. A to jsem ještě netušil, že další přijde po titulcích. A v návalu nadšení odpouštím to otravné obligátní blýskání ve většině filmu a taky jediný vážný kiks, a to ten, že charmantní modrookou dámu Daniellu Bisutti hraje jako malou holku nějaká tlustá cigoška. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nakonec se z toho vyklubal další příjemný díl vražedné série o panence, co sice nemá koule, ale zato místo nich dřímá obrkudlu. Divák jistě tuší, že hlavní dějovou linkou bude vraždění, a tak nečeká, že by byl šokován nějakou bombastickou zápletkou. Oku lahodící kamera nás provede křížem krážem starým horrorovým domem, ukáže pár naháněček a vydařených gore efektů (třeba jak pan farář spěchal, až ztratil hlavu) a nezastaví se, dokud není dokonáno (pozor, po titulcích následuje vtipný doušek!). Podařená hudba (od klasika žánru Josepha LoDuca) snad zbytečně několikrát okopíruje známé pasáže od J.Carpentera... Vítej Chucky zpátky, ty hnusáku jeden! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • V záverečnej scéne, kde sa herečka plazí pred Chuckym do výťahu, je vidieť, že si pritiahla nohy bez pomoci rúk, čo je nemožné, keďže je ochrnutá od pása nadol. (psy.cho)
  • V tomto filme Chucky (Brad Dourif) prvýkrát prehovorí až po 44 minútach, čo je najneskôr v celej sérii. (beso74)
  • Herec Brad Dourif uviedol, že k tomu, aby vyzeral podobne ako v roku 1988 v prvej časti, musel mať na hlave parochňu a na tvári veľké množstvo mejkapu. (beso74)

Reklama

Reklama