Reklama

Reklama

McCanick: Útěk před minulostí

  • USA McCanick
Trailer

Když protidrogový detektiv Eugene ,Mack' McCanick (David Morse - 16 bloků, Zelená míle) zjistí, že zdánlivě neškodný mladý kriminálník Simon Weeks (Cory Monteith - seriál Glee) byl propuštěn z vězení, spustí to nečekanou bouři paranoie a násilí. Bez vědomí policejního šéfa (Ciarán Hinds - Až na krev) Mack a jeho partner Floyd (Mike Vogel - Černobílý svět) nemilosrdně pronásledují Weekse z neznámých důvodů v průběhu jednoho dlouhého parného dne. Čím blíže se Mack dostává ke své kořisti, tím více přicházíme na to, že jeho posedlost se zakládá na dávné pravdě z minulosti, kterou může odhalit jen Weeks. (North Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

kaylin 

všechny recenze uživatele

David Morse je docela dobrý bad-ass a příběh se celkem úctyhodně rozjíždí. Budete mít očekávání, budete si říkat, co asi přijde. A ono to vlastně není špatné, ono je to docela dobré, protože je to svým způsobem nové, je to do jisté míry zvláštní a bude vás možná trochu mrazit. "McCanick" není skvělý film, ale je dost dobrý na to, aby stálo za to mu věnovat pozornost. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo asi tak napínavé jako guma od tepláků dvanáctileté anorektičky.... Vážně. Pokud jdete na vyndání slepáku, nechte si to pustit a do deseti minut jste v limbu... Morseho mám rád, je to sympaťák a byl mi sympatický i zde v roli těžce vyhořelýho poldy, kterej má navíc ještě co skrývat... Docela bych vyzvedl hudbu a to hlavně v závěru. Jinak má film opravdu zoufalé tempo a ne každá z postav se chová zrovna pochopitelně...Milovníkům Davida Morseho asi lze film doporučit, protože jej prakticky svým výkonem táhne jen on sám. Ostatním bych doporučil opravdu jiný thriller, jakýkoliv, ale jiný. * * ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Film který je tím lepší, čím míň o něm dopředu člověk ví. Dynamicky a s jistotou natočené drama, kterému vévodí skvělý David Morse. Bohužel některé motivace postav nejsou z příběhu moc patrné a v některých věcech jsem se nezorientoval ani po několikerém shlédnutí. Každopádně docela úspěšný pokus o trochu jiný film. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

NEJLEPŠÍ, ABSOLUTNĚ NEJLEPŠÍ FILM S DAVIDEM MORSEM, KTERÝ JSEM KDY VIDĚLA!!! No ... Zároveň se Zelenou mílí, samozřejmě ... Říkejte si co chcete, ale já tento film prostě miluju! Ze začátku je to opravdu hodně našlapaný film, ale u mě jednoznačně vítězí závěr ... Po pravdě ... Já jsem nevěřila tomu, co vidím! Tak nečekané rozuzlení zápletky by mě snad ani ve snu nenapadlo! Nikdy ... Úžasný, úžasný, úžasný závěr! Pěkně jsem si zabrečela ... Myslím, že tento film opravdu dokazuje, že je David Morse opravdu vynikající herec. Samozřejmě ale nesmím zapomenout na Coryho Monteitha, který svou roli zvládl opravdu skvěle ... Velká škoda takového talentu ... Každopádně filmu dávám pět hvězdiček a lituju, že jich nejde dát i víc ... Myslím, že tento film budu sledovat asi hodně často ... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Dnes je významný den, dnes má McCanick narozeniny................ Na svoje narozeniny sice nezemře, ale provede něco horšího. Další z řady obyčejných až podprůměrných kriminálních příběhů, z příšernými dialogy, divným dějem, průměrným hereckým obsazením a nesourodým hudebním doprovodem. CITÁT - Vypaří se jak pára nad hrncem........... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o poslední film herce Coryho Monteitha předtím, než v červenci 2013 náhle zemřel. Jeho scény byly natočeny v říjnu 2012, zatímco ještě natáčel čtvrtou sezonu seriálu Glee (od r. 2009). (Kritiq)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Filmovém festivalu v Torontu 2013. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Pensylvánie. (Terva)

Reklama

Reklama