Reklama

Reklama

Der Tatortreiniger

(seriál)
Německo, (2011–2018), 15 h 30 min (Minutáž: 30 min)

Režie:

Arne Feldhusen

Scénář:

Mizzi Meyer

Hudba:

Carsten Meyer

Hrají:

Bjarne Mädel, Katharina Marie Schubert, Charly Hübner, Anneke Kim Sarnau, Carmen-Maja Antoni, Christine Schorn, Alwara Höfels, Nicole Marischka (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Epizódy z pracovného života nemeckého "upratovača" miest činu. V každej časti dorazí na iné miesto, pričom vždy stretne zaujímavých a nečakaných ľudí. Ich konverzácie a nadchádzajúce udalosti sú podkladom pre zamyslenie a pobavenie diváčok a divákov. (Eeuanmainyaq)

Recenze (3)

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

zatím (3. série) výborná situační komedie plná černého humoru, kdy si ve většině dílů scénáristi berou na paškál nějaký zajímavý "typ lidí" (od nácků, přes psychoterapeuty, celebrity, úředníky až po vegany a prostitutky) a dělají si prdel z toho, jací jsou, na druhé straně současně i vysvětlují jejich pohled na svět a dopřávají jim možnost jakési obhajoby. Zesměšňování je tedy vzájemné a relativně spravedlivé...a občas vcelku chytré, takže seriál, i přes svůj jednoznačně komediální charakter má i jistý sklon k filozofování a zpochybňování mainstreamových hodnot. Pokud si udrží laťku až do konce, zvednu na pět hvězdiček. ()

Reklama

Galerie (127)

Reklama

Reklama