Reklama

Reklama

Zabij mě třikrát

  • Austrálie Kill Me Three Times (více)
Trailer

Když zabiják přijme nabídku zavraždit za slušný obnos krásnou surfařku, zjistí, že není jediný, kdo jí jde po krku. A tak se musí v honbě za tučným výdělkem vypořádat ještě s ostatními vrahy, aby na svůj neposedný terč zamířil jako první. V temném komediálním thrilleru ztvárňuje Simon Pegg nájemného vraha Charlieho Wolfa, který zjistí, že není jediný, kdo jde po krku svůdné krásce (Alice Bragová) ze slunečného ráje surfařů. Charlie se záhy ocitne uprostřed tří záležitostí: vraždy, vydírání a pomsty. Ve filmu se dále představí Sullivan Stapleton v roli hazardního hráče, který se snaží splatit svoje dluhy prostřednictvím riskantního podvodu s životním pojištěním, Teresa Palmerová jako maloměstská Lady Macbeth, Callan Mulvey v roli žárlivého majitele plážového klubu s tučným kontem, Luke Hemsworth coby místní surfař, který bojuje za ženu svého srdce, a Bryan Brown jako zkorumpovaný policajt, jenž se z těchto kšeftů snaží vytřískat svůj podíl. (HBO Europe)

(více)

Recenze (103)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tom nehrál Simon Pegg, tak to a si ani nezapnu, ale že jsem byl právě na něj zvědavej, tak jsem tu hodinu a půl zkousnul. A mám pocit, že bejt to delší, tak skončím na lobotomii mozku. On už ten název filmu „zabij mě třikrát“ jasně určuje, že tady o logiku moc nepůjde. Nejde ale jen o logiku, ale i o příběh, kterej je tak strašně vadnej a nezábavnej, že nudnější a debilnější jsem dlouho neviděl. Takže zbývá jenom Pegg, kterej to se svým vrahounem tak nějak zachraňoval. Pořád to ale v rámci celého filmu bylo hodně málo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $24,296Tržby Celosvetovo $36,000▐ po slušnej ukážke len bublina čo rýchlo spľasla, čierny humor nemá tie správne grády aby to malo ten správny uletený nádych ktorý chceli tvorcovia dosiahnuť /50%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná a zábavná oddechovka od Australanů s poměrně spletitým story-buildingem a se slušně brutálním závěrečným vyúčtováním. Hezky natočené i zahrané, nenudící a velmi hravé. Akce moc není, ale zde jsem jí až tak nevyžadoval, pozornost si film dokáže udržet. 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mal som pocit, že pôjde o druhý Dokonalý únik a namiesto toho som dostal film, ktorý dobre vyzerá (Austrália), ale nemôžem povedať, že by ma bavil. Je profesionálne nakrútený a hrajú v ňom dobrí herci, ale mimo Pegga nikto zábavný. Vlastne sú všetci nesympatickí, vrátane snajperky z Predátorov. Scenár nie je zlý, ale mňa tieto typy nebavia. Nie príliš cnostné postavy, kde každá má niečo za ušami, občas niekto niekoho odpraví (aj omylom, viď. nezabudnuteľný moment v Zakázanom ovocí, kedy sa zabijak potkol na schodoch a vystrelil si mozog), dejú sa nepravdepodobné nehody a kuriózne náhody, raz za čas sa objaví nečakaný až šokujúci zvrat a všetko sa s pribúdajúcimi minútami bizarne zaplieta, preplieta a doplieta, až sa v tom ani divý somár nevyzná. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Není Wolf jako Wolfe. Oba sice řeší problémy, ale s naprosto rozdílným výsledkem. Winston Wolf přijíždí na místo za 9 minut a třicet sedm sekund, dá si kávu, jednoduše rozdělí úkoly a smaže stopy navždy. Charlie Wolfe se dostaví za jednu až dvě hodiny a rozehraje složitý plán, ve kterém se místo pro chybu vždycky najde. Já se přitom celkem bavil, ale těch naivních zvratů tam bylo celkem dost a rozhodně mne nepotěšila skutečnost, že jsem viděl více mrtvých lidí než živých klokanů. To se u australského snímku neodpouští, i když úchvatná příroda o odpuštění žadonila celkem přesvědčivě. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Před zhlédnutím Kill me Three Times je potřeba si dát pozor na tři věci: 1) Simon Pegg tu hraje jiný typ postavy, než je obvyklé; 2) Film se jako komedie jen tváří; 3) I přes poměrně krátkou stopáž se film táhne jako pobřeží Austrálie. Je to docela škoda. Pokud totiž přistoupíte na odlišný koncept a pomalé tempo, film a jeho specifická atmosféra si vás může získat. A na nejlepší vtip se vyplatí počkat si do úplného konce. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Simon Pegg mi sem tam sedne. Tady mi ovšem nesedl. Pomatený film, který skáče sem tam a v hlavě udělá akorát tak guláš a kolem sebe rozsévá chaos. Se svým hodnocením jsem ještě dost shovívavý. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nějakej nápad to mělo. Občas probleskne i povedenej vtípek, ale jako celek mě to moc nechytlo. I přes krátkou stopáž jsem se z přibývající délkou začal nudit. Australané to teda umí o dost líp.40% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Docela místy pobaví, spíš ale udiví, jací blbci vlastně příběh vedou... ale jinak těžký průměr nic nového nesdělující. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pegg nám nějak klopítá. Vůbec ne ve hraní, ale výběrem filmů. Ale jako abych nebyl za hovado, tak i když se nejedná o nijak spletitý příběh, dokázal si mě po pár srágorách udržel vzhůru i bez myšlenek na amfetamin, takže nějaký ten digitální krví postříkaný průměr sem plesknu. Jako "gangsta" jednohubka to projde, ale veškerá očekávání bych s dovolením pokrotil. 50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Obsahovou štruktúrou aj formou mi snímok trochu pripomenul Ritchieho s prímesou Tarantina, ale nebolo to celkom ono. Ako celok mi to prišlo obsahovo šedivé a s nevýraznými subžánrovými prvkami. Akcie a napätia tu bolo po skromne a humoru si tu divák užije len prostredníctvom postavy Charlieho, ale ani to nebol celkom Simon Pegg vo vrcholnej forme, aj keď uznávam, niektoré hlášky stáli za to, hlavne tá záverečná. Popravde, viac ma zaujala jeho vizáž a správanie neohrozeného a povýšeneckého neo-noir chladnokrvného zabijaka, to je asi tá najväčšia karta, s ktorou film hrá. Aj napriek uvedeným negatívam však film nenudí a dá sa pri ňom pri plnom vedomí celý čas príjemne oddychovať. 65/100 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Totálně nezáživná a nevtipná záležitost, ve které všem přejete co možná nejrychlejší skonání. Vše je zde špatně. Od výběru postav, přes nudný děj, až po absolutně nevtipné pokusy o nějaký humor. Z nudy diváka osvobodí občasné výstřely. Na zbytek se takřka nedá dívat. Nejsem velkým fanouškem toho trendu, že je divákům servírován děj v nechronologickém pořadí. To si tvůrci můžou dovolit snad pouze v případě, že mají vytvořený kvalitní materiál. Tak, že vytvoří sračku a pokusí se ji tímto stylem vyprávění ozvláštnit a zatraktivnit, to opravdu nefunguje. Dokonce ani Simon Pegg nemá sílu posunout tento paskvil někam výš. Respektive posunout ho kamkoli. Slabá hvězdička. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka harfuska. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Úsmevná pohodovka, ktorá sa neberie vážne. To je fajn, ale možno aj preto sa u mňa nedostane cez tri hviezdy. Ide o nezáväznú zábavku s niekorými fajn postavičkami a pár nekorektnými mordami. Hudba dáva neustále najavo, že ide vlastne o komédiu... Pegg si ide svojou cestou a fanúšikov nesklame ani tentoraz... Bavil som sa viac ako pri MOJ SUSED ZABIJAK... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosté utrpení tohle dokoukat. Naprostá nuda! Otravna furt opakující se hudba a nezazivnej dej. Nemůžu uvěřit, co tu některý píšou.. ze Tarantinovka?? Vy jste asi fakt jinde. V tomhle filmu stojej dialogy totálně za hovno v podání Britskyho xichtu s knirem, šimpanz, spatna parodie thora, strašně "drsnej" fízl a pěkná bloncka, která už to ale nezachrání. Film mi zkazil naladu. Komedie ani náhodou. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Xtá variace na zamotanou mafiánskou situační komedii se zabijákem aka Pulp Fiction a tentokráte z Austrálie.Mám rád tyhle pokusy nezávislejch tvůrců natočit něco jako Tarantino. Kill Me Three Times je absolutně neškodná zábava plná vulgarních vtipů, krve a černýho humoru, předvídatelný to je od první do poslední minuty, soundtrack k tomu hraje furt dokola jedna nezáživná melodie a pobíhá tam parta docela slušných herců, kterým jednoznačně vévodí Simon Pegg.Už tu byly trefnější, odvážnější a dynamičtější pokusy o tenhle druh filmu (Guns, Girls and Gambling, Černý Čtvrtek), ale taky příšerný (Catch. 44) takže suma sumárum čistý průměr, ale pobavilo mě to a příjemně to uteklo a navíc, kde uvidíte Pegga popravovat lidi?70%. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Docela slušná tarantinovka (i s tím záběrem), s docela slušnou (slušně zamotanou a prolínající se) dějovou zápletkou, docela dobře odsýpající... prostě ten film je celej takovej docela :-) Ale stejně se mi to počase vykouří z hlavy. Snad s výjimkou Simona Pegga, kterej nebyl docela, ale úplně libovej :-) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Podívaná stejně krvelačná jako upocená. Dokonce i Simonovy repliky se k mýmu údivu (a pohoršení) z většiny omezujou na bohapustý "Fuck's sake", takže opravdu neni o co stát. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Na dobré herce mě to dvakrát nevzalo, konec byl sice dost slušný ale to nestačilo k celkovému dojmu filmu. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Distributora by měl někdo potrestat za klamavou reklamu. Thriller to nepřipomíná ani vzdáleně, akční složku tu reprezentuje pouze občasné střílení a komedie to je spíš ze strany scénaristů. Čekal jsem nenáročnou, leč zábavnou jednohubku, ale místo toho jsem se hodinu a půl nudil a marně čekal na jakékoliv Peggovy vtipné momenty. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Trocha Ritchieho z dob před Madonninou lobotomií, špetka Tarantina, Simon Pegg užívající si roli nájemného zabijáka, přehledně zamotaná zápletka a rouzmně dávkovaný černý humor. A za pozornost stál i zbytek herců se šmrncovní Teresou Palmer v čele. Jo, byl tu zase nějakej Hemsworth, ale tohle jméno už beru jako nutný zlo a tenhle to ani nijak zvlášť nekazil, ačkoliv talentu pobral snad ještě míň, než jeho provařenější bráchové. Prostě jsem se bavil. 70% ()

Reklama

Reklama