Reklama

Reklama

Monster High: Útěk z Pobřeží lebek

(TV film)
  • USA Monster High: Escape from Skull Shores
Trailer

Obsahy(1)

Ve druhém příběhu čeká všechny příšerky zkouška jednoty, když se jejich život v nedokonale dokonalé harmonii Monster High™ pokusí narušit postava ze světa lidí! Teď musí Frankie Stein™, Clawdeen Wolf™, Draculaura™ a jejich úžasní přátelé dokázat, jak dobře si spolu srstnatí a zubatí rozumí! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

pekas 

všechny recenze uživatele

První 3D je asi posunem kupředu. Oficiální obsah zde z Bontonfilmu totálně trapnej, psal ho nějaký "PR" co to ani neviděl. Druhý obsah od Tuaxe je rozhodně k tomuto filmu a ten kdo rozhoduje o obsazích by se měl nad sebou zamyslet, proč upřednostňuje ten co je úplně k ničemu. Zpátky k filmu, přečkal jsem ho bez úhony a klidně ho budu sledovat i příště. 70% ()

BLEEDER 

všechny recenze uživatele

Monster High: Útek z Pobrežia lebiek. Máme tu štvrtý Monster High film, ktorý som v detstve až tak nemusel, a teraz ma príjemne prekvapil. Príšerky z Monster High majú jarné prázdniny. Vyberú sa na Veľký bariérový ostrov, no stroskotajú na Pobreží lebiek. Útek z pobrežia lebiek je jeden z mála Monster High filmov, ktorému stopáž filmu vyhovuje. Vo filme bol aj veľmi dobrý vývoj postáv (napr. Lagoona a Gill). Vývojári sa snažili okopírovať príbeh King Konga a úprimne sa im to vydarilo veľmi dobre. Záporák tohto filmu bol naozaj výborný a celý film príjemne spestruje. Spoznávame tu aj nové postavy, ktoré sú zaujímavé a majú čo ponúknuť. Zápletka s Frankie alebo aj s Lagoonou a Gillom sú napísané veľmi dobre a celému filmu dodávajú napätie. Nechýbajú tu ani vtipy, o ktoré sa z veľkej časti postará Cleo de Nile. Toto sa vydarilo! 8/10 ()

Reklama

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Dávám tomu čtyři hvězdičky čistě proto, že když jsem byla cílovka, totálně jsem to žrala a patřilo to k mým oblíbeným MH filmům. Když jsem na to s odstupem pár let koukla znovu, už jsem tam viděla tu tunu chyb, je to takové naivně předvídatelné, ale co od tohoto žánru chcete čekat? Základní myšlenka celé koncepce Monster High je skvělá a svoje místo to tehdy mělo. Český dabing se dá přežít. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Budoucí studenti přihlašte se na Monster High. Podmínkou pro přijetí na tuhle školu je pouze, aby váš vzhled byl poněkud atypický. Komplexy jsou výhodou. A kluků a holek je tady jako smetí a většina z nich se s vámi rychle skamarádí. Pro někoho postavičky od Mattela už zkultovněly a kdo je nezná má možnost se s nimi obeznámit v dalším dobrodružství, které se odehrává v průběhu jarních prázdnin. Většina holek ze školy vyrazí na tajuplný ostrov jménem Pobřeží lebek, ale cestu jim zkříží zlotřilý mág se svým hodným poskokem, který si už stačil podmanit místní domorodý kmen a jde mu jen o osobní zisk. Až nyní má dokonalý plán jak přemoci místní příšeru, která je součástí ostrova. Zápletka nepřináší moc nového a byla až obehraná. Mimo jiné se zde kloubily motivy z King Konga a z Krásky a zvíře.Přísnější měřítka film snesl především pokud se děj přesunul do školních prostor, ale tam jsme se ocitli pouze na začátku a na konci. Na otevřeném prostranství ostrova vše bylo poměrně méně kreativní a vytratila se také schopnost přejít k dialogům ze školních chodeb, které jsou pro tento seriál dost zásadní. Frankie a spol jsou holky dost excentrické oplývající také nadpřirozenými schopnostmi, ale zde byly využity jen velmi mizivě. Animace zdařilá, ale propracovanost se projevila hlavně u dívčích postaviček, které vlastně v ději hrají prim. Možná bylo zaděláno navíc, ale příznivci by mohli být spokojeni. Klady: svérázná originalita hlavních postav + sympatická animace + poměrně schopné dobrodružství na menší ploše + vzpírání se naivnímu pojetí + zajímavá integrita motivů z jiných filmů + nenatahovaný děj + sympaticky střídmá stopáž. Zápory: televizní formát - časté televizní zatmívačky - obehraná zápletka - slabé využití nadpřirozených schopností u dívčích postav - průhlednost děje. Mé hodnocení: 60% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#4. Monster High film Tentokrát s nádechem příběhu klasického King Konga. Frankie Stein v roli Fray Wray. Na to, že to ještě nemělo ani pořádnou stopáž a Escape from Skull Shores patřil mezi první 3D filmy, se to až nečekaně povedlo. Spousta zajímavých nápadů, interakcí a potencionální inspirace pro nové hračky a hrací sety, mezi kterými kraluje černobílá figurka Frankie. Ideální jednohubka. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama