Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trollové jsou vždy veselí a šťastní skřítkové, kteří nejvíce ze všeho milují hudbu, tanec a zpěv. Jedinou vážnější starost na světě jim dělají Bergeni. Ti si totiž myslí, že můžou být šťastní jedině tehdy, pokud budou mít Trolla v žaludku. Bohužel však už dlouhou dobu žádného na jídelníčku neměli. Trollímu králi Peppymu se totiž podaří i se všemi jeho poddanými utéct a založit vlastní veselé městečko Trollíkov, které se Bergenům, v čele s princem Chroupou, nedaří a nedaří nalézt. A tak je jejich království oproti šťastnému a barevnému Trollíkovu naplněné nabručeností, zlobou a vztekem. Naděje na změnu Bergenům vysvitne v okamžiku, kdy se jim podaří skrytý Trollíkov vyčmuchat a dokonce i unést téměř všechny jeho obyvatele. Z bergenských spárů se totiž podaří uniknout i dvěma Trollům, princezně Poppy a Větvíkovi. Těžko bychom hledali dva odlišnější Trolly, nekonečně optimistická Poppy všechny problémy řeší písní, tancem a objetím. Kdežto bručounský Větvík žije v neustálém strachu z Bergenů, netančí, nezpívá a především se s nikým nikdy neobjímá. A právě na těchto dvou hrdinech je, aby zachránili unesené Trolly z bergenských spárů. Což znamená vyrazit do jejich království, proniknout do vězeňských kobek, vysvobodit je a uniknout. A především to znamená, že Poppy a Větvík budou muset spolupracovat. A tak se tato dvojka vydává na záchrannou misi, plnou nečekaných dobrodružství a nesnází. Naštěstí na to nakonec nebudou úplně sami, potkají totiž další podivuhodnou osůbku, Bridget, která je nejen pomocnicí v kuchyni, ale i jedinou Bergenkou, která miluje zpěv, tanec a prince Chroupu. (CinemArt)

(více)

Videa (36)

Trailer 1

Recenze (193)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Trollovia tancujú, spievajú, objímajú sa a keď to zrovna nerobia sú aj pozerateľní. Ak si odmyslíme fakt, že sa dej točí okolo pojedania jeden druhého je to pekná rozprávka pre deti do 7 rokov, ktorá nosí posolstvo „každý si je strojcom svojho šťastia“ a ktorá možno aj dojme tých, čo ešte nevideli Popolušku. Ale tí čo majú viac ako 7, Popolušku už videli a nie sú zrovna v pozícii si vybrať, či chodiť po obchodoch s tromi babami, alebo to na dve hoďky radšej zaparkovať do spoločnosti mamičiek, detí, pedofilov, sa tomu radšej vyhnite. Náš dabing v pohode, len netuším prečo preložili všetky pesničky a jednu ponechali v originále, nevedeli zaspievať či len došli rýmy? ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn dětsko-dospělácký animák. Několik vtípků prckové nepochopí, ale zase jich není tolik, aby byl film koukatelný pro dospěláka bez dětí. Na druhou stranu není ve filmu nic tak tupě dětinského, aby dospělák trpěl. Naopak pro děti je šikovně dávkováno zpívání, napětí a všelijaké jančení, takže film krásně vydrží sledovat až do konce. A to bez rozdílu ve věku 2 a 5 let. ()

Reklama

dee.n 

všechny recenze uživatele

Trollíci! Krásná barevná podívaná, plná zábavných vtípků a hlášek, okořeněná navíc nejlepším soundtrackem co jsem u animáku zažila. Pouštím si ho do teď. Podle mě sympatická zábava pro celou rodinku, která uteče, ani nevíte jak a rozhodně se u ní nejde nudit. Tohle se fáákt povedlo. Jde vidět, že na tom dělalo opravdu spoustu šikovných lidiček. ()

endrix 

všechny recenze uživatele

Je to roztomilé. Je to barevné. Je to SAKRA o tom, že inteligentní Bergeni VRAŽDÍ inteligentní trolly, aby si přivodili chvilkové štěstí!!! To není o film na tripu. To je film o hodně zvráceném tripu. Jediné štěstí je, že to děti takhle nevnímají. Ještě že se dá každý problém, i cílená genocida jiného národa, vyřešit písničkou. Ale jako dětský film - v pohodě. Slušné vtipy (občas jsem se zasmál i já), roztomile nelítostný svět i písničky seděly. A pomineme-li zvrhlou zápletku, ani děj není tak primitivní, jak to bohužel u některých animáků bývá. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Spousta trolů tady straší růžovým peklem a duhovou apokalypsou na LSD (i já se toho bál a shlídnul jsem je spíš náhodou) ,ale vůbec. Trollové jsou překvapivě zábavnej animák se sympatickým vizuálem a nadsázkou,nikoli jen pro děti. Minimálně první polovina je fakt prdel.Ke konci tomu trochu dochází barvy,což je způsobený zbytečně dlouhou stopáží.. 3,5* 🌈. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (6)

  • Během názvu filmu trollové zpívají píseň „September“ od skupiny Earth, Wind & Fire. (griph)
  • Po titulkoch nasleduje krátka scénka. (barborasara)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama